جستجو

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر گفت: گل‌گهر نیازی به حمایت و کمک صندوق ۳۰ هزار میلیارد تومانی معدنی ندارد و نه تنها خود سود ساز است بلکه به معدنی‌های دیگر نیز کمک می‌کند.


به گزارش معدن مدیا و به نقل از صدای بورس، تشکیل صندوق بازارگردانی مشترک شرکت‌های «ایمیدرو» با هدف حمایت از سهام از جمله مهمترین نتایج جلسه مشترک مجلس شورای اسلامی، ایمیدرو و رئیس سازمان بورس بود.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در ارتباط با تشکیل صندوق ۳۰ هزار میلیارد تومانی معدنی گفت: این صندوق‌ها می‌توانند در کنار بازارگردانی، اوراق تبعیِ مصوب شده در شورای عالی بورس را نیز به جای صرف نقدینگی منتشر کنند.
وی افزود: با ابلاغ نامه‌ای به شرکت بورس، الزامی بودن بازارگردانی اعلام شد تا آنها نیز این موضوع را به اطلاع شرکت‌ها و سهامداران عمده برسانند.
جمشید ملارحمان، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر اظهار کرد: صندوق بازارگردانی مشترک شرکت‌های «ایمیدرو» با هدف حمایت از سهام این شرکت‌ها تشکیل شده است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح تشکیل صندوق ۳۰ هزار میلیارد تومانی معدنی در آینده بورسی شرکت‌های معدنی و صنایع معدنی تاثیر گذار می‌دانید، گفت: طرح‌ها و برنامه‌های مربوط به بورس و صنایع معدنی بسیار تخصصی است و باید توسط کارشناسان و صاحبان دانش تدوین شود و نتیجه تاثیر این طرح باید توسط کارشناسان مربوطه پاسخ داده شود. اما تشکیل این طرح می‌تواند بر آینده برخی از شرکت‌هایی که در بورس با مشکل مواجه هستند، تاثیر مثبت بگذارد.

ملارحمان تصریح کرد: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر یکی از بزرگترین شرکت‌های معدنی بورسی و صاحب سهام بنیادین در بازار سرمایه است. سهامداران آن نباید نگران آینده این سهام در بازار سرمایه باشند به خصوص اینکه میزان تولیدات این شرکت نسبت به سال پیش افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در ادامه با بیان اینکه گل ‌گهر بزرگ‌ترین تولیدکننده کنسانتره و گندله کشور است، اظهار کرد: گل‌گهر در سال ۹۸ در زمینه کنسانتره بیش از ۱۶ میلیون تن تولید داشته که حدود ۳ درصد بالاتر از تولید سال پیش بوده است. در زمینه گندله نیز بیش از ۱۲ میلیون تن تولید داشته که حدود ۴ درصد بالاتر از تولید سال ۱۳۹۷ بوده است. سال ۹۹ باز هم این ارقام نسبت به سال ۹۸ افزایشی است
ملارحمان در ادامه بیان کرد: گل‌گهر نیازی به حمایت و کمک صندوق ۳۰ هزار میلیارد تومانی معدنی ندارد و نه تنها خود سود ساز است بلکه به معدنی‌های دیگر نیز کمک می‌کند. این شرکت، پروژه‌های توسعه‌ای را با هدف حفظ سهم شرکت گل گهر در تامین مواد اولیه صنعت فولاد در افق ۱۴۰۴ شروع کرده که عملیاتی شدن آن‌ها تحقق جهش تولید و بالا رفتن ارزش سهام این شرکت‌ها را در پی دارد.

 

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.