جستجو

شرکت فولاد خوزستان با نماد فخوز گزارش فعالیت ماهانه یک ماهه منتهی به ۳۰ آبان ماه ۹۹ خود را منتشر کرد که بر اساس آن میزان فروش ۸ماهه فخوز با رشد ۷۲درصدی همراه شده است. محصول پرفروش در بازار داخلی نیز بیلت و بلوم بوده و در بازار صادراتی نیز اسلب بیشترین سهم فروش را داشته است.


به گزارش معدن مدیا به نقل از ایراسین، میزان فروش ماهیانه شرکت فولاد خوزستان در آبان ماه امسال برابر با ۲۵,۸۲۱,۲۲۱میلیون ریال بوده است که سهم بازار داخلی از فروش محصولات فخوز برابر با ۱۷,۷۶۸,۷۲۳میلیون ریال و سهم درآمد حاصل از صادرات به میزان ۸,۰۵۲,۵۹۸میلیون ریال ثبت شده است.

بر این اساس می توان گفت بیشترین میزان فروش داخلی شرکت فولاد خوزستان در آبان ماه امسال، بلوم و بیلت داخلی بوده است. به این شکل که از فروش ۹۹,۹۰۵تن از این محصولات مبلغ ۱۰,۰۹۷,۴۹۴میلیون ریال به دست آمده است. همچنین در بخش صادراتی نیز شاهدیم بیشترین میزان فروش صادراتی شرکت در آبان ماه امسال، اسلب صادراتی بوده که با فروش ۴,۰۶۲تن اسلب مبلغ ۴,۲۸۹,۲۹۴ میلیون ریال به دست آمده است.

اگر بخواهیم نگاهی بر میزان فروش شرکت فولاد خوزستان در ۷ماهه نخست امسال داشته باشیم، می‌توان گفت میزان درآمد حاصل از فروش فخوز در این دوره برابر با ۱۵۰,۷۲۹,۸۸۳میلیون ریال بوده که از این میزان سهم فروش داخلی برابر ۹۰,۲۱۸,۲۶۱میلیون ریال شده و همچنین میزان صادرات صورت گرفته توسط فولاد خوزستان در این مدت درآمدی برابر با ۶۰,۵۱۱,۶۲۲میلیون ریال داشته اشت.

بر اساس اطلاعات منتشره شرکت فولاد خوزستان از ابتدای سال مالی جدید تا انتهای آبان ۹۹ توانسته است فروشی برابر با ۱۷۶,۵۵۱,۲۰۴میلیون ریال داشته باشد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که عدد ۱۰۲,۱۳۴,۶۱۷میلیون ریال ثبت شده با رشد ۷۲درصدی همراه شده است.

گفتنی است شرکت فولاد خوزستان در مدت ۸ماهه اول سال ۹۹ بیلت و بلوم به میزان ۱,۶۱۴,۶۰۸تن، اسلب به میزان ۹۷۵,۹۷۹تن، گندله ۴,۱۹۷,۴۸۶تن، تولید کرده است.

لازم به ذکر است از میزان فروش ۸ماهه اول امسال شرکت فولاد خوزستان، میزان فروش داخلی شرکت ۱۰۷,۹۸۶,۹۸۴میلیون ریال بوده و سهم بازار صادراتی هم برابر با ۶۸,۵۶۴,۲۲۰میلیون ریال شده است. این در حالی است که با مقایسه روند صادراتی محصولات فولاد خوزستان با سال گذشته می بینیم که تقریبا درآمد حاصل از صادرات و فروش داخلی یکسان بوده است.( میزان فروش داخلی ۵۰,۱۶۲,۱۸۵ میلیون ریال و فروش صادراتی نیز ۵۱,۹۷۲,۴۳۲میلیون ریال ثبت شده است.)

به نظر می رسد با سیاست‌های در پیش گرفته شده توسط وزارت صمت برای کاهش صادرات همچنین شیوه نامه جدید دولت برای کنترل بازار، این میزان از درآمد ارزی حاصل از فروش محصولات فولادی را بیش از این مقدار کاهش دهد.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.