جستجو

رییس هیات عامل ایمیدرو، در آیین امضا تفاهمنامه با دانشگاه علم و صنعت، از دانشگاه ها و مراکز علمی خواست که پایان نامه هایی که در بخش معدن و صنایع معدنی خلاقانه و نوآورانه هستند را به ایمیدرو معرفی کنند.


به گزارش معدن مدیا و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، خداداد غریب پور امروز پیش از امضا و تبادل تفاهمنامه همکاری ایمیدرو با دانشگاه علم و صنعت که با حضور مدیران عامل شرکت های فولاد و آلومینیوم برگزار شد، تصریح کرد: با چنین همکاری، این سازمان بودجه و محل اجرا را اختصاص می دهد تا فضایی برای عملیاتی شدن پایان نامه ها فراهم آید.
وی در عین حال تاکید کرد: شرکت های معدنی و صنایع معدنی نیز از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و جوانانی که در این مراکز فعالیت می کنند، استفاده کنند. غریب پور در ادامه اظهار داشت: مرکز نواوری معدن و صنایع معدنی (IMINO) که به تازگی راه اندازی شده، خود به صورت مجزا نیز وارد همکاری با دانشگاه ها و مراکز علمی شود.

از واگرایی به همگرایی صنعت و دانشگاه

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه امروزه وضعیت واگرایانه علم و صنعت به همبستگی و همگرایی تبدیل شده، گفت: برطرف شدن نیازهای فناورانه توسط مراکز علمی و دانشگاهی، گامی به جلو برای برطرف شدن وابستگی کشور به دانش است.
رییس هیات عامل ایمیدرو، یاداور شد: سازماندهی دو طرفه در حال انجام است و مشارکت جو (ایمیدرو و شرکت ها) و مشارکت پذیر (دانشگاه ها و مراکز علمی) در حال همکاری هستند.
غریب پور تاکید کرد: شرکت ها و مراکز علمی، مدل های متنوعی برای توسعه همکاری و استفاده روزافزون از ظرفیت های بخش معدن و صنایع معدنی برای تولید دانش و تکنولوژی ارایه دهند.
وی افزود: سال ها به سبب اینکه سیستم کشور واردات محور بوده، تنها به واردات ماشین آلات، تجهیزات و حتی تکنولوژی پرداخته شده و تولید آن مغفول مانده بود. غریب پور ادامه داد: در صنعت فولاد، ۳۰هزار تجهیز برای بومی سازی شناسایی شده که امسال برنامه ۵هزار تجهیز در برنامه قرار دارد.
غیرب پور درباره صنعت مس نیز اظهار داشت: در این بخش نیز بیش از ۲۰هزار تجهیز شناسایی شده که بومی سازی شده اند.
وی در سخنانش خواهان تعیین تکلیف قراردادهای منعقد شده با دانشگاه ها و مراکز علمی شد.

رشد پروژه های تحقیقاتی تقاضامحور

جبارعلی ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت نیز در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از تداوم و توسعه همکاری های ایمیدرو با دانشگاه ها، اعلام کرد: این افزایش همکاری های دو طرف، امروزه سبب رشد پروژه های تحقیقاتی تقاضامحور منتهی شده است.
وی ادامه داد: بخشی از فعالیت های دانشگاه علم و صنعت از سیستم آموزش محور به پژوهش محور تغییر مسیر داده است.
به گفته ذاکری، ۴۰درصد از رساله های دکترا این دانشگاه، به سمت پروژه های کاربردی هدایت شده که بخشی از آن ها نیز مربوط به حوزه معدن است.

جهاد دانشگاهی و ارایه ضمانت به شرکت ها

در این برنامه که حمید رضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی نیز حضور داشت، گفت: از شرکت های بخش معدن و صنایع معدنی توقع همکاری های بزرگ داریم و در این مسیر جهادد انشگاهی، ضمانت نامه های لازم را هم به طرف های همکاری ارایه خواهد داد.
طیبی با اعلام اینکه در حال حاضر طراحی کارخانه نیز جزو فعالیت های جهاد دانشگاهی است، یادآور شد: طی ۴۰ سال فعالیت، جهاد دانشگاهی، صاحب دانش فنی پیشرفته در حوزه های مختلف شده است.
در پایان این مراسم، تفاهم نامه همکاری بین ایمیدرو و دانشگاه علم و صنعت بین غریب پور و ذاکری به امضا رسید و مبادله شد. طبق این سند، موضوعات همکاری شامل مواردی از جمله توسعه پروژه های کاربردی، استارت آپ ها، رساله دکترا و بهره گیری از مراکز علمی و همچنین آزمایشگاه های دو طرف، است.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.