جستجو

معاون بهره‌برداری مجتمع فولاد خراسان گفت: در راستای استمرار حرکت «فولاد خراسان» در مسیر «جهش تولید»، کارکنان پرتلاش ناحیه فولادسازی شماره ۲ فولاد خراسان، رکورد خود را در زمینه ریخته‌گری پیاپی جابه‌جا کرده و موفقیت جدیدی در صرفه‌جویی مواد مصرفی و بالا بردن بهره‌وری در این ناحیه به وجود آوردند.


به گزارش معدن مدیا و به نقل از روابط عمومی فولاد خراسان، حمیدرضا زارع با اعلام این خبر و قدردانی از تلاش همه کارکنان بهره‌برداری، پشتیبانی و پیمانکاران، به خصوص تلاشگران واحد فولادسازی، ابراز امیدواری کرد که در سال «جهش تولید»، روند مثبت تولید در این مجتمع با همدلی و کار گروهی همه همکاران تداوم یابد.

وی افزود: فولادمردان خستگی‌ناپذیر واحد ریخته‌گری در ناحیه فولادسازی شماره ۲ با پشتوانه جدیت و تلاش شبانه‌روزی، موفق به شمش‌ریزی ۱۴ ذوب پیاپی در یک سکوئنس این کارخانه شدند.

راستگو، رئیس ریخته‌گری مجتمع فولاد خراسان هم گفت: در روز دوشنبه، ۳۰ تیرماه ۱۳۹۹، با ریخته‌گری کردن ۱۴ پاتیل مذاب ۱۱۰ تنی به صورت پیوسته و بدون تعویض تاندیش ریخته‌گری، این رکورد را به ثبت رساندیم. این درحالی است که رکورد قبلی در این ناحیه مربوط به ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ با ریخته‌گری پیاپی ۱۳ ذوب بوده است.

وی ادامه داد: این موفقیت را متاثر از هماهنگی بسیار خوب میان همکاران واحدهای نت (تعمیر و نگهداری)، ریخته‌گری، نسوز و ذوب دانست و تشریح کرد: هر چه تعداد ذوب‌های متوالی (اصطلاحا: در یک سکوئنس) بیشتر باشد، نشان‌دهنده کاهش چشمگیر ضایعات و بهره‌وری بالای تولید با صرفه‌جویی در انرژی، مواد اولیه و مواد نسوز مصرفی است.

رئیس ریخته‌گری مجتمع فولاد خراسان، حداکثر زمان ذوب‌گیری با یک تاندیش ریخته‌گری را به دلیل محدودیت عمر مفید مواد نسوز مصرفی، ۱۰ تا ۱۱ ساعت اعلام کرد و تاکید کرد: ریخته‌گری تعداد ذوب‌های بیش‌تر در یک بازه زمانی، با هماهنگی میان همه نیروهای درگیر در تولید و تعمیرات، آماده به کاری تجهیزات ریخته‌گری و نیز رساندن به موقع ذوب به بخش ریخته‌گری میسر می‌شود.

راستگو در پایان با بیان اینکه مدت انجام این ۱۴ ریخته‌گری متوالی، حدود ۱۱ ساعت بوده است، خاطرنشان کرد: شروع ثبت این رکورد همزمان با شروع به کار همکاران در شیفت C بوده و ادامه و پایان آن توسط همکاران شیفت D به انجام رسیده است.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.