جستجو

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران گفت: رفتن فولاد مبارکه به سمت تحول دیجیتال خبر بسیار خوب و بزرگی است و ما در کمیسیون انرژی اتاق ایران این آمادگی را اعلام می کنیم که در این زمینه هر کمکی از دستمان بربیاید انجام خواهیم داد تا از همه ظرفیت های بخش انرژی در این راه استفاده شود.


به گزارش معدن مدیا به نقل از ایراسین ، حمیدرضا صالحی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران درباره طرح تحول دیجیتال فولاد مبارکه گفت: رفتن فولاد مبارکه به سمت تحول دیجیتال خبر بسیار خوب و بزرگی است و ما در کمیسیون انرژی اتاق ایران این آمادگی را اعلام می کنیم که در این زمینه هر کمکی از دستمان بربیاید انجام خواهیم داد تا از همه ظرفیت های بخش انرژی در این راه استفاده شود.

وی در ادامه به نقش تحول دیجیتال در صنایع مختلف مخصوصاً صنایع سنگینی مثل فولاد پرداخت و گفت: مهمترین دستاوردی که تحول دیجیتال می تواند برای صنایع داشته باشد؛ بحث افزایش بهره وری است. موضوعی که برای همه صنایع بسیار مهم و حیاتی است، همچنین تحول دیجیتال می تواند پتانسیل ها و ظرفیت هایی که برای آن در صنایع هزینه شده، چند برابر کند و این بخصوص در صنایع سنگینی مثل فولاد می تواند باعث استفاده بهینه از مواد اولیه، راندمان بالاتر، کاهش مصرف و ارزش افزوده بیشتر شود.

عضو اتاق بازرگانی تهران در ادامه افزود: اگر در صنایع مهم و سنگین کنترل هوشمند وجود نداشته باشد، ضمن اینکه نمی توانیم بهره وری خوبی را به دست بیاوریم باید منتظر آسیب دیدن تجهیزات و استهلاک زیرساخت ها قبل از موعد و طول مفید آنها باشیم، زیرا یکی از مهمترین ابزارهای تعمیرات و نگهداری در دنیای امروز هوشمندسازی و کنترل دیجیتال توسط اینترنت اشیاء است.

صالحی در خاتمه به مصرف گاز و برق در صنایع فولادی اشاره کرد و گفت: در صنایع فولادی جهان میزان مصرف برق و گاز با توجه به مصرف بالای آن، یکی از موضوعات مهم و اساسی است و دستگاه ها و تجهیزات باتوجه به مصرف انرژی که دارند سنجیده می شوند؛ اما یکی از مزیت های صنعت فولاد ما ارزان بودن انرژی است. لذا اگر هوشمندسازی و منطق فازی با برنامه فکری خوب و مناسب در این صنعت پیاده سازی شود و در کنار آن از دستگاه ها و تجهیزاتی با مصرف بهینه انرژی هم استفاده کنیم؛ می تواند به امتیاز مهمی برای این صنعت کشورمان در جهان تبدیل شود.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.