جستجو

عضو هیئت مدیره خانه معدن گفت: تمامی تعداد محدوده‌های واگذاری معادنی که در حال حاضر وجود دارد، معادن ناب و بکری نیست بلکه بعضی از این معادن ۴ الی ۵ بار به مزایده رفته است.


به گزارش معدن مدیا به نقل از میزان، غلامرضا حمیدی انارکی درباره وضعیت معدن و واگذاری معادن گفت: تمامی تعداد محدوده‌های واگذاری معادنی که در حال حاضر وجود دارد شامل طلا، معادن ناب و بکری نیست بلکه بعضی از این معادن ۴ الی ۵ بار به مزایده رفته و قرار بر این بود که این معادن آزاد و برای آن‌ها پروانه اکتشاف گرفته شود، ولی دوباره این معدن‌ها در مزایده‌ها تکرار می‌شوند.

وی افزود: خیلی از این معادن را می‌شناسم که ۳۰۰ الی ۴۰۰ معدن را طی ۴ الی ۵ سال پیش گرفتند و زمانی که این تعداد را بررسی کردند تعداد ۲۰۰ عدد از این معادن را کنار گذاشتند و از بین این مجموعه شاید ۴ الی ۵ عدد در آخر کار با کوشش زیاد به‌جایی برسد و این‌طور نیست که ما فکر کنیم ۶ هزار معدن واگذاری کردند خوردن، بردن و غارت کردن این قضیه نیست در خصوص اینکه تخلفی شده یا خیر اطلاعی ندارم.

عضو هیئت مدیره خانه معدن اظهار داشت: به‌عنوان‌مثال فکر کنید منطقه‌ای را به نام خود ثبت کرده و یا کارنکرده از شما سلب مسئولیت شده و هم‌اکنون می‌گویند بروید بر روی آن منطقه کارکنید که خیلی‌ها دریافت کردند و رفتند دو سال هم‌ روی این معادن بر اساس اطلاعات و دانش خود کار کردند وقتی چیزی عایدشان نشد رها کردند و باطل شد. اینکه فکر کنیم همه این تعداد معادل حتماً چیزی برای کشف دارند این‌گونه نیست.

حمیدی انارکی بیان کرد: یکی از این زیرمجموعه‌هایی که زیر نظر ما قرار دارد ۵ سال پیش زمانی که سری اول گفتند محدوده‌ها را مزایده می‌گذارند شرکت اکتشافی ما ۲۰۰ الی ۳۰۰ عدد معدن را گرفته و از آن تعداد هم‌اکنون بعد از چند سال کار و تلاش ۸ معدن کار می‌کند که شاید در آخر کار ۲ یا ۳ تعداد از آن جواب بدهد و این منطقی نیست که معدنی بکری باشد و کسی روی آن کارنکرده و هم‌اکنون به فروش برسد.

عضو هیئت مدیره خانه معدن در خصوص اهمیت مهم معادن و ظرفیت جابجایی معدن با نفت گفت: اگر این سیاست کنونی باشد و معدن دار هم اطمینان از کار و امنیت کار خود را نداشته باشد هرگز به نتیجه نمی‌رسیم، ولی معدن استعداد خوبی را دارد به‌شرطی که ضوابط درست و قوانین ثابت باشد و از معدن کار واقعی هم حمایت شود وقتی معدن کار زحمت‌کشیده و نتیجه داده نگویند می‌دزد می‌برد.

حمیدی انارکی درباره شفافیت نداشتن درآمد حوزه معادن گفت: من به این مطلب اعتقادی ندارم اگر شفافیت نیست ممکن است در قسمت‌های دیگر هم نباشد اگر شفافیت وجود دارد پس در قسمت‌های دیگر هم موجود است و به‌صورت آن همچنین نسخه‌ای پیچیدن درست نیست.

 

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.