جستجو

مسعود ترک زاده ماهانی گفت: ۱۵ محصول فناورانه ۷ شرکت دانش بنیان و خلاق پارک علم و فناوری در نخستین نمایشگاه نهضت تولید، بومی سازی و صادرات در سال جهش تولید از چهاردهم اسفند ماه تا ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ با هدف معرفی به بازار و صنعت در محل دائم نمایشگاهای بین المللی واقع در جاده باغین کرمان در معرض دید علاقمندان، سرمایه گذاران و مسولان استانی به نمایش گذاشته شد.


به گزارش معدن مدیا به نقل از خبرگزاری علم و فناوری ، دکتر مسعود ترکزاده ماهانی رئیس پارک علم و فناوری گفت: 15 محصول فناورانه 7 شرکت دانش بنیان و خلاق پارک علم و فناوری در نخستین نمایشگاه نهضت تولید، بومی سازی و صادرات در سال جهش تولید از چهاردهم اسفند ماه تا ۱۹ اسفند 1399 با هدف معرفی به بازار و صنعت در محل دائم نمایشگاهای بین المللی واقع در جاده باغین کرمان در معرض دید علاقمندان، سرمایه گذاران و مسولان استانی به نمایش گذاشته شد.

وی اظهار داشت: هدف از شرکت در این نمایشگاه نمایش توان تولید و ارائه خدمات توسط شرکتهای دانش بنیان و خلاق بومی استان و نشان دادن سطح آمادگی این شرکتها برای رفع نیازهای صنایع بزرگ استان بود که مورد استقبال صنعتگران قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های جنوب شرق کشور نیز در اختتامیه این نماشگاه فناورانه گفت : نمایشگاه یک صنعت‌ است و نمایشگاه بین المللی جنوب شرق کرمان می تواند به عنوان نیروی محرکه اقتصادی در استان عمل کند.

امیرحسین سعید با اشاره به منویات‌ مقام‌ معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی و جهش تولید اظهار داشت: بر همین اساس بومی سازی قطعات در داخل کاری است که توسط جوانان‌ انقلابی انجام می شود.

وی با بیان اینکه بومی‌سازی ضمن اشتغالزایی‌ نیازهای داخل را برطرف و از واردات جلوگیری می کند گفت: نمایشگاه نهضت تولید، بومی سازی و صادرات در پنج هزار متر مربع وسعت برگزار شد که با بیش از ۵۰ غرفه از ۵۰ شرکت داخلی دارای بیش از ۷۰ قطعه بومی سازی شده را به نمایش گذاشته ‌است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های جنوب شرق کشور به حضور شرکت های بزرگ داخلی ازجمله شرکت ملی صنایع مس ایران، گل گهر سیرجان، گهر زمین، جهان فولاد، مس شهید باهنر، میدکو، لاستیک‌بارز در این نمایشگاه اشاره کرد.

حسین احمدی مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز گفت : در مهندسی معکوس باید همه شرکت‌ها ورود کنند در این مهندسی نیز بسیاری از شرکت‌ها اقدامات موثری داشتند و الزامات را رعایت کردند.

وی با اشاره به اینکه شرکت مس با وجود تحریم‌ها در بودجه سال آینده، رشد دارد و با آزادسازی قیمت‌ها تمامی شرکت‌ها مجبور به انجام تولید قطعات و ملزومات هستند، افزود: در آینده باید شرکت‌ها اقدام به تولید ملزومات خود کنند که شرکت مس در کرمان حدود سالانه یک‌هزار و 500 میلیارد تومان در حوزه تولید و مسائل جاری ظرفیت خوبی دارد که اگر تا ۳۰ درصد محقق شود عدد خوبی در حوزه اشتغال و تامین مواد اولیه خواهد داشت.

احمدی تصریح کرد: مس در استان کرمان به میزان ۷۰۰ میلیون یورو پروژه در حال اجرا دارد که با ظرفیت‌های کشور می‌توانیم ۵ هزار میلیارد تومان در زمینه تامین قطعات در داخل شرکت اقدام کنیم که این کار موجب توسعه تولید و اشتغال موثر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم تکنولوژی مواد اولیه و‌ حمایت دستگاه‌ها را پشت تولید داشته باشیم در بحث‌های کیفیتی می‌توانیم رقابت ایجاد کنیم و مس آمادگی کامل برای این حوزه و خدمات دارد و دست تولیدکنندگان را در حوزه تامین قطعات و نیازهای شرکت مس به گرمی می‌فشاریم.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.