جستجو

آمار تولید مقدماتی کالاهای منتخب معدنی و صنایع معدنی در ۸ ماهه سال ۱۳۹۹ منتشر شد که بر اساس آن میزان تولید فولاد خام کشور با رشد ۸٫۴درصدی به بیش از ۱۹میلیون تن رسیده؛ همچنین بیشترین رشد درصد تولید از آن شمش آلومینیوم خالص به میزان ۵۲٫۵درصد شده است.


به گزارش معدن مدیا به نقل از ایراسین، بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، فولاد خام در مدت ۸ماه امسال به میزان ۱۹۱۶۶.۹ هزارتن تولید شده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته که عدد ۱۷۶۷۷.۵هزارتن ثبت شده با رشد ۸.۴درصدی همراه گشته است.

در خصوص میزان تولید محصولات فولادی نیز می بینیم که طی ۸ماهه ۹۹ رقم ۱۷۱۹۵هزارتن به ثبت رسیده که در مقایسه با آمار میزان تولید در مدت مشابه سال گذشته به میزان ۱۵۷۱۴.۲هزارتن، با رشد ۹.۴درصدی همراه شده است.

کاتد مس یکی دیگر از محصولات مهم و ارزشمند صنایع معدنی ایران است. در این بخش نیز می بینیم که میزان تولید طی هشت ماهه امسال به عدد ۱۸۸.۹هزارتن رسیده و در مقایسه با میزان تولید این محصول در سال گذشته که عدد ۱۷۶.۳هزارتن بوده با رشد ۷.۱درصدی همراه شده است.

شمش آلومینیوم خالص نیز در مدت یادشده ۹۹ برابر با ۲۷۱.۳هزارتن تولید شده و نسبت به تولید ۱۷۷.۹هزارتنی سال گذشته رشد ۵۲.۵درصدی داشته است.

آلومینا نیز به عنوان ماده اولیه و مهم برای تولید آلومینیوم در کشور، طی هشت ماهه امسال با تولید ۱۵۶.۹هزارتن با رشد ۲.۳درصدی نسبت به تولید در مدت مشابه سال قبل(۱۵۳.۴هزارتن) همراه بوده است.

کنسانتره زغال‌سنگ به عنوان یکی دیگر از مواد معدنی مهم برای تولیدکنندگان فولاد با روش کوره بلند در ایران، در مدت ۸ماهه امسال تولیدی برابر با ۱۰۶۹.۵هزارتنی داشته که در مقایسه با تولید سال گذشته که عدد ۱۰۹۵.۱هزارتن به ثبت رسیده با رشد منفی ۲.۳درصدی مواجه گشته است.

سیمان هم یکی دیگر از محصولات صنایع معدنی در ایران بوده و از ظرفیت بالایی در تولید برخوردار است.

در این بخش نیز می‌بینیم که میزان تولید در ۸ماهه ۹۹ برابر با ۴۸۴۴۷.۸هزارتن بوده که این عدد در مقایسه با تولید ۴۱۸۳۱هزارتنی سال گذشته با رشد ۱۵.۸درصدی همراه گشته است.

کاشی و سرامیک به عنوان یکی دیگر از محصولات صنایع معدنی به شمار می آید که طی مدت ۸ماهه امسال با تولید ۲۷۸۲۲۰.۵هزارمتر مربع در مقایسه با تولید ۲۹۱۳۳۰هزارمترمربع در سال گذشته با رشد منفی ۴.۵درصدی مواجه شده است.

گفتنی است دیگر محصولاتی که ماده اولیه آنها از معادن تامین می‌شود همچون شیشه جام، ظروف شیشه‌ای و ظروف چینی هر دو با رشد منفی به ترتیب ۳.۹درصد، ۱.۳درصد و ۱۱.۶در تولید مواجه بودند. همچنین چینی بهداشتی نیز با رشد ۲.۲درصدی در تولید همراه شده است.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.