جستجو

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی با تاکید بر اهمیت و نقش حوزه معدن در رشد و توسعه اقتصاد کشور، مرتفع ساختن مشکلات معدن را ضروری دانست و گفت: با تجدید نظر در قوانین مرتبط با این حوزه، می‌توان چشم انداز مناسبی برای تحقق شعار سال ترسیم نمود .


به گزارش معدن مدیا به نقل از شاتا ، حبیب امین‌زاده با تاکید بر اینکه معدن جزء حوزه های ایجاد اشتغال پایدار و متوازن است گفت: معدن‌کاری پایان کار نیست و احیا و بازسازی معادن نیز می‌تواند یکی از راه‌های درآمدزایی، ایجاد اشتغال و ارز آوری، با عنوان ژئوتوریسم معدنی باشد؛ امروزه برخی کشورهای معدنی، با تبدیل معادن خود به مناطق گردشگری، ایجاد شغل می‌کنند.

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی، حمایت و رفع موانع و توجه به حوزه معدن را سرمایه‌گذاری برای رشد و توسعه اقتصادی کشور و استان دانست و تصریح کرد: بر اساس اعلام کارشناسان و فعالان حوزه معدن، برخی قوانین دست و پاگیر متعدد و گاها زائد در زمینه معدن ، طول دوره معدن‌کاری را افزایش می‌دهد که لازم است همزمان در دو مسیر رفع موانع از طریق ظرفیت‌های استانی و همچنین پیگیری امور از سازمان‌های ملی، در مرتفع ساختن مشکلات معدن گام برداشت.

امین‌زاده ایجاد و هموارسازی مسیر مناسب برای افزایش ظرفیت معادن فعلی استان و چاره اندیشی در زمینه فعال کردن معادن راکد را ضروری اعلام کرد و افزود: همزمان با کاهش هزینه‌های معدن‌کاری و ریسک سرمایه‌گذاری در این بخش، با تجدید نظر در قوانین مرتبط با این حوزه، می‌توان چشم انداز مناسبی برای تحقق شعار سال ترسیم نمود.

وی در ادامه به آخرین وضعیت معدن سوناجیل اشاره کرد و گفت: طبق هماهنگی‌های بعمل آمده با بهره بردار مربوطه، جهت جلوگیری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده، مقرر بود آغاز عملیات برداشت ماده معدنی، باوجود پروانه بهره برداری صادره، منوط به ایجاد صنایع فرآوری در منطقه استقرار معدن باشد؛ که موانع سر راه احداث واحد فرآوری از جمله استعلام‌های مرتبط با سازمان‌های متعدد، مانع از آن شد.

امین زاده تاکید کرد: تاخیر بیش از این در فرآیند استخراج ماده معدنی جایز نیست و در صورت عدم پاسخ استعلام‌های لازم طی یک‌ماه پیش رو، بهره‌بردار می‌تواند نسبت به آغاز استخراج ، فروش ماده معدنی و یا استحصال آن در منطقه ای دیگر اقدام نماید .

 

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.