جستجو

وجیه‌اله جعفری «معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیرعاملی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات…


به گزارش معدن مدیا به نقل از بولتن نیوز، وجیه‌اله جعفری «معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیرعاملی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، عضویت موظف هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو IMPASCO)، مسئولیت های متعدد در وزارت صنایع و معادن و شهرک های صنعتی را در کارنامه خود دارد.

وجیه اله جعفری کیست و در بخش معدن کشور چه کرد؟

جعفری از چهره های شناخته شده معدنی کشور است، تحصیلات او در حوزه معدن است و سوابق اجرایی و مدیریتی‌اش نیز پُر از کار در حوزه معدن و صنایع مربوطه است.

چهره بی حاشیه‌ی معدنی

با انتصاب جعفری واکنش ها جالب توجه بود، همه به اتفاق او را مردی معدنی و بی حاشیه میدانند.

جعفری از منظر صاحبنظران معدنی فردی است که سختی های کار معدن و صنایع معدنی را درک کرده ، او از نگاه رسانه ها هم فردی مثبت، کاری و بی حاشیه است. با انتصاب جعفری آنچه واکنش اصحاب معدن و رسانه بود جز تمجید و اظهار امیدواری برای تداوم اقدامات خوب معدنی کشور نبود.

تغییرات رو به جلوی جعفری

معاون وزیر صمت عادت به تغییرات فله ای و تحت فشار سیاسیون ندارد.

تغییرات او در چند شرکت معدنی نشان داد جعفری به دنبال انتخاب بهترین و مرتبط ترین افراد برای تصدی مسئولیت ها است تا از این راه سرعت ایمیدرو در بحث های اکتشاف و توسعه را جهشی چند برابر ببخشد.

عضویت در شورای عالی معادن ایران

جعفری پس از دریافت حکم ریاست هیات عامل ایمیدرو، توسط وزیر به عنوان عضو شورای عالی معادن منصوب شد، این اتفاق بی سابقه در حالی رخ داد که هیچگاه یک مدیر ایممیدرو در چنین نهاد مهم و تصمیم سازی همزمان حضور نداشته است و این موضوع امیدواری بهتر برای توسعه بخش معدن کشور را نوید می دهد.

عملکرد قابل دفاع در مسئولیت های قبل

جعفری در مسئولیت های پیشین کمک ارزنده ای به حوزه معدن کشور کرد.

او در آخرین مسئولیت قبل از سکانداری ایمیدرو در شرکت تهیه و تولید مواد معدنی در بحث اکتشاف و فعال کردن معادن غیرفعال کشور به ویژه در مناطق محروم کارنامه خوبی از خود به جای گذاشت و یکی از حوزه های بسیار فعال حوزه معدنی ایران به شمار می‌رفت.
استفاده درست و واقعی از بخش خصوصی توانست عملکرد مجموعه های تحت مدیریت تهیه و تولید را به نحو چشمگیری افزایش دهد و این موضوع به مدلی موفق در مدیریت مجموعه های معدنی تبدیل شد

در زمان معاونت معدنی وزارتخانه نیز به گواه مدیران اسبق معدنی یکی از بازوان مهم مدیران معدنی کشور به شمار می‌رفت.

در آن زمان جعفری کمک های ویژه ای به معادن کرد به نحوی که هم در زمینه اکتشاف و هم استخراج و صادرات، معدن یکی از قطب های مهم اقتصادی کشور بدل شده بود و کم حاشیه ترین دوران معاونت معدنی نیز بدون شک همان دوران بوده به نحوی که مصوبات منطقی و فنی آن زمان همچنان الگویی برای مسئولان بعدی شد

جعفری با این پیشینه و اقدامات به ایمیدرو آمد، او ترجیح داد به جای انتصابات گسترده نقاط نیازمند به اصلاح را شناسایی، مدیرانی که جابجایی آنها برای حرکت سریعتر به سمت توسعه و بهبود لازم بود، جابجا کرد. او در اتاقش ننشست از همان روزهای نخست ابتدا به شناسایی نیازهای و الزامات معدنی پرداخت و در گام بعد دیدار و‌ رفع چالش پیش روی معادن و صنایع معدنی را آغاز کرد و در عین حال با ارتباطات گسترده با دولت سعی در جلب حمایت دولت به ویژه برای فعال کردن معادن نیمه فعال کرد.

بدون شک وجیه‌اله جعفری را باید از مدیران موفق معدنی ایران دانست فردی که حضورش برای جامعه بزرگ معدنی فرصتی ارزشمند به شمار می‌رود و روزهای خوب آینده را نزدیکتر از هر زمان کرده است.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.