جستجو

اقتصاد چین پس از اینکه ۳ماهه گذشته را در بدترین شرایط چند دهه پیش پشت سر گذاشت، بار دیگر در مسیر رشد قرار گرفت. این اتفاق، نشانه‌ای از بهبود اوضاع اقتصادی جهان و گذر از بحران‌های اقتصادی برآمده از شیوع ویروس کرونا است، در حالی که شواهد حکایت از آن دارد که مردم جهان، هنوز از ترک خانه‌ها در هراسند و نمی‌توانند با خیال آسوده پول خرج کنند.


سی ان ان نوشت: براساس آماری که دولت چین به تازگی منتشر کرده است، اقتصاد این کشور در جایگاه دومین اقتصاد بزرگ جهان در بازه زمانی آوریل تا ژوئن (اواسط فروردین تا اواسط تیر)، ۳٫۲درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته میلادی رشد داشته است. این رشد در حالی حاصل شده که پیش بینی تحلیلگران برای رشد اقتصادی چین در بازه یادشده ۲٫۵درصد بود.

این رقم همچنین به این معناست که چین در مسیر رکود اقتصادی قرار ندارد. در فصل نخست سال جاری میلادی این اقتصاد ۱۴ تریلیون دلاری ۶٫۸درصد افت داشت، این بدترین سقوطی بود که چین از سال ۱۹۹۲ میلادی تاکنون در طول یک فصل تجربه کرده بود. همچنین با این افت ۶٫۸ تریلیون دلاری، این کشور برای نخستین بار از سال ۱۹۷۶ میلادی در یک انقباض اقتصادی قرار گرفت.

با این حال جای خوشحالی دارد که چین اندک اندک به جایگاه نخست بازمی گردد. پس از شیوع ویروس این کشور نخستین اقتصادی بود که فعالیت خود را دوباره از سر گرفت و حالا نیز اولین، سرزمینی است که سر از مرداب رکود بیرون آورده است. این بازگشت می تواند نشانه ای از گشایش برای دیگر نقاط جهان نیز باشد.

در همین راستا صندوق بین المللی پول در ماه گذشته میلادی اعلام کرده بود که رشد اقتصاد جهان در سال جاری میلادی ۴٫۹درصد خواهد بود؛ این درحالی است که پیش بینی او از رشد اقتصاد بین الملل یک ماه پیش از ژوئن، بیشتر از این رقم بود، اما با بازگشت اقتصاد چین به مسیر رشد، این نهاد نیز اعلام کرد که بهبود اوضاع اقتصادی جهان، زودتر از پیش بینی هایی انجام می شود که پیش از این داشته است

منبع: خبرگزاری برنا

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.