محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه به مناسبت ۲۷ اردیبهشتماه، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، با صدور پیامی، این روز را ب، با صدور پیامی، این روز را به همه فعالان عرصه روابط عمومی کشور تبریک گفت که متن آن به شرح زیر است:
وقتى از جهش توليد سخن به ميان مىآيد، اركان زيادى را براى تحقق آن متصوريم. مواد اوليه، سرمايههاى انسانى، ماشينآلات و…. دست به دست هم مىدهند تا بهترينها را براى اين مرز و بوم رقم بزنند.
درست است كه تلاشهاى همهجانبه و شبانهروزى در شركت فولاد مباركه براى لبيک گفتن به منویات مقام معظم رهبری در راستاى تأمين نياز داخلى و رسيدن به قله اقتصاد غيرنفتى ادامه دارد ولى در اين بين نبايد از روايت صحيح تلاشهاى جوانان اين مرز و بوم در اين زمينه و انعكاس صحيح آن غافل شويم.
روايت دسته اول، صادقانه و هنرمندانه با نگاهى عميق و غير تبليغاتى به موضوع توليد باعث مىشود تا جريانهاى غرضورزانه صنعتستيزى از خارج كشور كه گاهى ناآگاهان داخلى نيز آن را تشديد مىكنند، نتوانند به هدف شوم خود يعنى وابستگى دائم صنعت و اقتصاد كشور به واردات برسند.
عبارت “روابط عمومى، پشتيبان توليد” عبارتى صحيح، دقيق و به جاست كه اين تلاشهاى شبانهروزى و هنرمندانه فولادمردان روابط عمومى فولاد مباركه را براى تزريق اميد به مردم جامعه توصيف مىكند.
٢٧ ارديبهشتماه، روز روابط عمومى را به همه فعالان اين عرصه، بهويژه همكارانم در روابط عمومىهاى گروه فولاد مباركه تبريک عرض مینمایم و به روح پرفتوح شهيد بزرگوار “محسن خزايى” مدير اسبق روابط عمومى اين شركت، والاترين درودها را تقديم مىكنم.
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه
منبع : روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان