جستجو

شرکت جهان فولاد سیرجان پیرو گزارش منتشر شده در پایگاه خبری کدال مبنی بر راه‌اندازی و بهره‌برداری پروژه احیا مگامدول در این خصوص توضیحاتی ارائه کرد.


شرکت جهان فولاد سیرجان پیرو گزارش منتشر شده در پایگاه خبری کدال مبنی بر راه‌اندازی و بهره‌برداری پروژه احیا مگامدول اظهار داشت: پروژه احیا مگامدول فاز (۳) شرکت جهان فولاد سیرجان (سهامی عام) با سرمایه‌گذاری ارزی ۴۲ میلیون یورو و ریالی ۷۵۰۰۰ میلیارد ریال با ظرفیت تولید سالانه ۱ میلیون و ۷۶۰ هزارتن آهن اسفنجی، پس از حدود سه سال تلاش مستمر مهندسان توانمند داخلی در اسفندماه ۱۴۰۳ وارد مرحله تولید آزمایشی شده است و در حال حاضر در حال رفع مشکلات مرتبط با دستیابی به پارامتر‌های کیفی و کمی قابل قبول و مطابق با طراحی‌ها می‌از دستیابی به کمیت و کیفیت، مطلوب زمان آغاز بهره‌برداری از پروژه مذکور، متعاقبا باشد.

منبع: بورس ۲۴

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.