جستجو

هدایت‌اله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیوم افغانستان و هیئت همراه، روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه، ضمن حضور در فولاد مبارکه و دیدار با مدیرعامل و معاونین این مجموعه، به بررسی ظرفیت‌های همکاری مشترک پرداختند.


مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در نشست با مقامات وزارت معادن و پترولیوم افغانستان اظهار کرد: امیدوارم نشست امروز، منجر به آشنایی با توانمندی‌های فولاد مبارکه شود و بررسی ظرفیت‌های موجود در نهایت منافع مشترک را به همراه بیاورد.

سرپرست وزارت معادن و پترولیوم افغانستان نیز ابراز امیدواری کرد که پس از بررسی ظرفیت‌های موجود، همکاری‌های مشترک فی‌مابین صورت بگیرد.

گفتنی است، هدایت‌اله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیوم افغانستان و هیئت همراه پس از پایان این نشست، از خطوط تولید فولاد مبارکه بازدید کردند.

منبع: روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.