جستجو

رئیس دادگستری رفسنجان گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران باید نسبت به انجام مسوولیت‌های قانونی و اجتماعی خود نسبت به مردم شهرستان رفسنجان عمل کند.


حسین رمضانی‌زاده با اشاره به اهمیت اقتصادی و زیست‌محیطی فعالیت‌های شرکت ملی صنایع مس ایران در رفسنجان گفت: این شهرستان دارای گسترده‌ترین پهنه‌های معدنی کشور در حوزه مس است و بیش از ۶۰ درصد تولید مس کشور توسط مجتمع مس سرچشمه انجام می‌گیرد.

وی افزود: متاسفانه شاهد برخی تخلفات در این شرکت بوده‌ایم که از آن جمله می‌توان به انتقال حساب‌های بانکی شرکت به تهران و همچنین توقف طولانی‌مدت پروژه تصفیه‌خانه اشاره کرد که با پیگیری‌های صورت‌ گرفته، پیمانکار متخلف خلع ید و اجرای پروژه با پیمانکار جدید از سر گرفته شد.

رئیس دادگستری رفسنجان با اشاره به ضوابط قانونی در حوزه مالیاتی و مسوولیت‌های اجتماعی شرکت مس تاکید کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران باید نسبت به انجام مسوولیت‌های قانونی و اجتماعی خود نسبت به مردم شریف شهرستان رفسنجان از جمله موارد مقرر در مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ قانون مالیات‌های مستقیم و مواد ۳۸ و ۳۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده، تبصره‌های ۵ و ۶ قانون معادن و سایر قوانین و آیین‌نامه‌های موضوعه اقدام کند و کم‌توجهی گذشته را نسبت به برخی از وظایف قانونی خود در قبال مردم شهرستان جبران کند.

وی تصریح کرد: چنانچه تخلفی در این زمینه احراز شود، دستگاه قضایی مطابق قانون اعلام جرم و تشکیل پرونده خواهد کرد.

رمضانی‌زاده مهم‌ترین مشکلات فعلی زندان رفسنجان را تکمیل سوله نیمه‌کاره و تامین دیزل ژنراتور اعلام کرد و از شرکت مس درخواست کرد در این زمینه در راستای مسوولیت‌های قانونی و اجتماعی صنایع مس، اقدامات لازم را به فوریت انجام دهند.

منبع : خبرگزاری دانشجو

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.