جستجو

اختصاصی معدن مدیا؛

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان، با هشدار نسبت به عقب‌ماندگی صنعت فولاد در عرصه جهانی گفت: «اگر با همین روند پیش برویم، طی ده سال آینده از بازار رقابت جهانی خارج می‌شویم. ما همه منابع را صرف آب، برق و گاز کرده‌ایم و دیگر چیزی برای توسعه فناوری باقی نمانده است.»

سعید زرندی، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان، در پنل تخصصی نقش سیاست‌گذاری و نظام حکم‌رانی در همایش تاب‌آوری در زنجیره آهن و فولاد کشور و در جمع فعالان صنعتی با تأکید بر اهمیت نگاه بلندمدت در مدیریت شرکت‌ها گفت: «مدیران باید ده سال آینده را ببینند. درست است که موضوع آب، برق و گاز مهم است، اما مهم‌تر از آن فناوری و رقابت‌پذیری است. ما سرگرم بحران‌های انرژی می‌شویم و دنیا جلو می‌رود، سپس ناگهان به خودمان می‌آییم و می‌بینیم چقدر عقب مانده‌ایم.»

او با اشاره به هزینه‌های تحمیل‌شده بر صنعت افزود: «ما هرچه پول داشتیم خرج آب و برق و گاز کردیم و دیگر چیزی برای توسعه فولاد باقی نمانده است. باید برای توسعه دانش فولاد سرمایه‌گذاری کنیم.»

زرندی با اشاره به افتتاح فولاد سفیددشت اظهار کرد: «با این پروژه، ظرفیت فولاد مبارکه به ۱۱ میلیون تن رسیده است. مگر می‌شود چنین ظرفیتی داشت اما صاحب فناوری مستقل در این حوزه نبود؟»

وی در پایان تصریح کرد: «آنقدر درگیر ناترازی انرژی، تخصیص ارز، صف بانک مرکزی و تغییر مداوم مقررات شده‌ایم که از توسعه فناوری و رقابت‌پذیری غافل مانده‌ایم. اگر این روند ادامه پیدا کند، آینده صنعت فولاد در بازار جهانی به خطر خواهد افتاد.»

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.