جستجو

اختصاصی معدن‌مدیا؛

جهانبخش قلاوند، نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار معدن‌مدیا در خصوص آخرین وضعیت تأمین نقدینگی موردنیاز مجتمع فولاد زاگرس اندیمشک گفت: بنده و آقای شریفی، مدیرعامل فولاد زاگرس، پیگیری‌های زیادی داشتیم و دو نشست هم با وزیر صمت برگزار کردیم. علی‌رغم دستور وزیر، سهام‌داران فولاد زاگرس شامل گل‌گهر، فولاد خوزستان، فولاد مبارکه و چادرملو قدرالسهم خود در اجرای پروژه را پرداخت نکرده‌اند و موجب توقف کارگاه شده‌اند.

وی افزود: با توجه به پیشرفت ۷۲ درصدی فولاد زاگرس، متأسفانه این سهام‌داران نسبت به تعهداتشان عمل نکرده و اعتبارات ساخت این کارخانه را تأمین نکرده‌اند.

قلاوند گفت: با وجود این‌که وزیر صمت تأکید داشته که سهام‌داران پای کار بیایند و پروژه را تا مرحله تکمیل ادامه دهند، اما عملاً اقدامی انجام نشده است.

نماینده مردم اندیمشک گفت: البته بعید نیست برخی افراد سودشان در این باشد که این پروژه به تعطیلی کشیده شود و یا با اعمال نفوذ در شرکت‌های یادشده، موانعی برای ادامه مشارکت ایجاد کنند.

وی ادامه داد: به صراحت می‌گویم توقف مراکز اقتصادی و محیط‌های کار و اشتغال، از جمله کارگاه فولاد زاگرس، خیانت در حق مردم اندیمشک و همدستی با دشمنان ایران است. تعطیلی این کارگاه منجر به بیکاری حدود سیصد کارگر و بروز مشکلاتی برای خانواده‌ها شده و پیامدهای اجتماعی به دنبال دارد.

این نماینده مجلس گفت: متأسفانه تعدادی از پیج‌های وابسته به افراد معلول‌الحال در فضای عمومی شهرستان، با بهره‌برداری از این رکود و توقف کارگاه فولاد، به دنبال بهره‌برداری و ذهنیت‌سازی منفی هستند.

قلاوند گفت: جریان فاسدی در این شهرستان وجود دارد که خود پشت تمام جانمایی‌های غیرقانونی صنایع و آلودگی‌های زیست‌محیطی شهرستان بوده و هم‌اکنون نیز برای تعطیل شدن کارگاه‌های صنعتی چرتکه می‌اندازد. همین گروه با هوچی‌گری و تهیه اخبار نادرست، به مباحث کارگری، اخراج‌ها و تعطیلی کارخانه‌ها دامن می‌زنند و می‌خواهند از این مسائل بهره‌برداری سیاسی کنند.

وی توضیح داد: در حال حاضر حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از پرسنل فولاد زاگرس اندیمشک بیکار شده‌اند و فقط تعدادی نیروی حراست باقی مانده‌اند. متأسفانه مدیرعامل قبلی هم در خصوص ایجاد این وضعیت بی‌تأثیر نبوده است.

به گفته وی، مقصر اصلی این وضعیت همان سهام‌دارانی هستند که متعهد به تأمین منابع مالی پروژه هستند.

نماینده مردم اندیمشک تأکید کرد: تعطیلی هر کارگاهی یا کوتاهی در تأمین اعتبار، معنایی جز مایوس کردن و ایجاد نارضایتی در مردم ندارد. این عملکرد در راستای اهداف دشمن است.

این نماینده مجلس گفت: با توجه به این‌که وزیر صمت دستوراتی داده اما اجرایی نشده است، شخص آقای اتابک باید نسبت به این کوتاهی‌ها و آشفتگی موجود در تأمین اعتبارات این‌گونه کارگاه‌ها پاسخگو باشد.

منبع: معدن‌مدیا

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.