جستجو

مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده در زمینه مصرف برق ویژه صنایع سنگین گفت: این محدودیت‌ها باعث بروز مشکلاتی در زمینه تولید و همچنین اختلال در انجام تعهدات تکلیفی این شرکت شده است.


به گزارش معدن مدیا به نقل از روابط عمومی گروه ملی صنعتی فولاد ایران، جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان خوزستان با حضور دین پرست معاون وزیر کشور، کشاورز معاون وزیر صمت، نیازی دبیر ستاد تسهیل تولید ملی، نماینده مردم اهواز، دادستان اهواز، روسای سازمان تامین اجتماعی، امور مالیاتی، معاون استاندار، نماینده بانک ملی و روسای سازمان‌ها و ادارت دولتی و شرکت‌های تولیدی و صنعتی استان خوزستان در شرکت گروه ملی صنعتی فود ایران برگزار شد.

نادر جعفر یوسفی، مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران در حاشیه جلسه کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید خوزستان که در محل شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر به واسطه محدودیت‌های اعمال شده، بخشی از خطوط تولید کارخانجات این گروه فولادی متوقف شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعه گروه ملی فولاد ایران مشکلات متعددی طی سال‌های گذشته داشته است بیان کرد: به رغم تلاش‌های صورت گرفته برای رفع این مشکلات، برخی از موانع مانند محدودیت‌های ناشی از قطعی برق شرایط را برای این گروه فولادی دشوار کرده است.

یوسفی ادامه داد: محدودیت‌های پیش آمده طی دو ماه اخیر، باعث توقف برخی از خطوط کارخانه و یا کاهش چشگیر تولید شده است و این شرایط ضرر و زیان فراوانی را برای شرکت گروه صنعتی فولاد ایران درپی داشته است.

مدیرعامل شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران یادآورشد: توقف و یا کاهش ظرفیت خطوط تولید و افزایش چند برابری قیمت خرید شمش و مواد اولیه منجر به کاهش درآمدهای این شرکت شده است و برای جبران آن باید به دنبال تامین منابع مالی جدیدی همچون سایر شرکت‌های بزرگ فولادی و متناسب با تولید در ظرفیت اقتصادی باشیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از روش‌ها برای تامین این منابع، ایجاد ارتباط و اتصال گروه ملی صنعتی فولاد ایران با شرکت فولاد خوزستان است؛ این اعتقاد وجود دارد که در صورت ایجاد تعامل و ارتباط بین شرکت‌های بزرگ فولادی در استان مانند گروه ملی، فولاد خوزستان و فولاد اکسین و استفاده از ظرفیت‌های این شرکت‌ها، ارزش افزوده بیشتری را برای این شرکت‌ها به همراه خواهد داشت. کما اینکه یکی از دلایل اصلی موفقیت شرکت‌های فولادی بین‌المللی نیز ناشی از استراتژی تشکیل ابرهلدینگ‌های فولادی بوده است.

یوسفی یادآور شد: برنامه‌ریزی در تولید چرخه تولید محصولات فولادی و ایجاد ارزش افزوده در این بخش، قطعا فرصت‌های شغلی قابل ملاحظه‌ای را در استان، بدون هیچگونه سرمایه‌گذاری جدیدی و در کمترین زمان ممکن فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران با اشاره به تشکیل ستاد با حضور تعدادی از اعضای ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید در محل این شرکت گفت: امروز ایجاد ارتباط بین گروه‌های فولادی مستقر در استان حل مشکلات موجود و بهبود تولید نیز مورد تاکید قرار گرفت.

جعفر یوسفی با تاکید بر اینکه از مهم‌ترین خواسته‌های گروه ملی صنعتی فولاد ایران از ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، تامین مواد اولیه مورد نیاز از شرکت فولاد خوزستان است گفت: خرید اعتباری شمش از شرکت فولاد خوزستان با ضمانت بانک ملی جهت تولید اقتصادی با توجه به ظرفیت اسمی شرکت گروه ملی، تعیین تکلیف و تقسیط پنج ساله بدهی‌های ریالی و ارزی گذشته، تنفس ۶ ماهه و تقسیط بدهی‌های گذشته برق، جلب حمایت سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی در خصوص بدهی‌های گذشته و تسریع و تسهیل و صدور کارت بازرگانی این شرکت، تا صادرات محصولات تولیدی گروه ملی به بازارهای جهانی، افزایش یابد.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.