جستجو

جلسه هم‌اندیشی اعضای انجمن مس با شرکت ملی صنایع مس ایران روز گذشته به میزبانی سعد‌ عبدی، مدیر امور برنامه‌ریزی و نظارت این شرکت برگزار شد.


به گزارش معدن مدیا به نقل از انجمن مس ایران ، در این جلسه که با حضور بهرام شکوری، رئیس انجمن مس ایران، کورش شعبانی، نایب رئیس انجمن مس ایران، سید احمد مشکانی، عضو هیئت مدیره، وحید اسلامیان، عضو هیئت مدیره و ابوالفضل صالح‌آبادی، دبیر انجمن برگزار شد، به حضور بیشتر شرکت ملی صنایع مس ایران در جلسات هیئت مدیره تاکید شد و پیگیری بابت استرداد عوارض صادراتی و راه‌حل‌های پیشنهادی در خصوص چالش‌های مرتبط با واگذاری پهنه‌ها، مزایده‌ها و حقوق دولتی مورد بررسی و واکاوی قرار گرفت.

رئیس انجمن مس ایران در این جلسه به برگزاری جلسات مکرر با حضور اعضا انجمن مس ایران برای آشنایی هرچه بیشتر از فعالیت یکدیگر اشاره کرد و این اقدام را راهی برای شناخت چالش‌ها و آگاهی از آن و در ادامه همکاری بیشتر فعالان این حوزه با یکدیگر برشمرد.

انجمن مس ایران طبق مطالبات اعضای این تشکل، خواستار حمایت هرچه بیشتر شرکت ملی صنایع مس ایران از واحدهای کوچک و‌ متوسط این حوزه شد و بنا شد تفاهم‌نامه‌ای فی‌مابین انجمن مس ایران و شرکت ملی صنایع مس ایران منعقد شده و موارد حمایتی از اعضا انجمن در آن قید شود.
این جلسه در راستای گسترش همکاری فی‌ما‌بین با هدف ارتقا جایگاه مس کشور و حمایت بیشتر از بخش خصوصی و واحدهای متوسط و‌ کوچک‌مقیاس انجام شد و جزئیات این تفاهم‌نامه به زودی منتشر خواهد شد.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.