جستجو

به گزارش معدن مدیا به نقل از متال بولتن ،موج جدید شیوع کرونا در پکن موجب شده تا چشم انداز بهبود تقاضای فولاد چین در دوره اوج مصرف فولاد، مختل شود.

کرونا چشم انداز بازار فولاد چین را نابود کرد

ظهور این موارد زمانی است که هنوز پایانی برای قرنطینه در شانگهای و جنگ در اوکراین وجود ندارد. در نتیجه، قیمت‌های نقدی در بازارهای فولاد چین در هفته گذشته به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

مقامات محلی پکن روز یکشنبه ۲۴ آوریل گفتند که چندین ساختمان در منطقه چائویانگ را تحت قرنطینه قرار داده اند و کسانی که در این منطقه زندگی یا کار می کنند باید تحت آزمایش کووید- ۱۹ قرار گیرند. این امر باعث هراس برای خرید لوازم ضروری روزمره شده است.

صبح روز دوشنبه، سوآپ سنگ آهن در بورس سنگاپور در بحبوحه فروش، ۱۱ درصد کاهش یافت که به نگرانی نسبت به کاهش تقاضای سنگ آهن در ماه های آینده دامن زد.

تقاضای سنگ آهن در سال جاری به طور مداوم ضعیف بوده است و با کاهش سرعت فعالیت های صنعتی که در نتیجه قرنطینه شانگهای بوجود آمد باعث شده تقاضا تا کنون بهبود فصلی خود را تجربه نکند.

اکنون با شیوع کووید- ۱۹ در پکن، امیدها به افزایش تقاضا در ماه می یا ژوئن از بین رفته است.

بیشتر فعالان بازار در پکن پیش بینی می کنند که وضعیت [کووید – ۱۹] خیلی سریع بدتر شود، به ویژه پس از هشدار مقامات بهداشتی محلی مبنی بر اینکه ویروس برای چندین روز در شهر به طور ناشناخته در گردش بوده است. کارخانه ها در پکن شروع به ذخیره سازی خام کرده اند.

یک منبع کارخانه مستقر در پکن گفت:

فولادسازان چینی به سختی محموله های سنگ آهن را در بازار دریایی جابجا کرده اند و در دو ماه گذشته کمتر از پنج معامله در هفته انجام شده است.

پکن آخرین قربانی است

با افزایش تعداد موارد کووید- ۱۹ – که پکن آخرین قربانی است – تقاضای فولاد و مواد خام کاهش یافته است و برای کارخانجات فولادی دشوار است که چشم انداز تقاضای ثابتی برای فولاد داشته باشند.

تاجران فولاد در چین به‌ خوبی شیوع این بیماری را زیر نظر دارند، به‌ ویژه با توجه به اینکه کارگاه‌های ساختمانی در پکن به طور عادی به کار خود ادامه می‌دهند و هیچ محدودیت لجستیکی در زمان نگارش این مقاله دیده نشده است.

یک تاجر در پکن گفت:

تقاضا برای میلگرد هنوز تحت تأثیر شیوع این بیماری قرار نگرفته است، اما به خصوص پس از اتفاقی که در شانگهای افتاد، بسیاری مطمئن نیستند که می توان این ویروس را مهار کرد.

به نقل از منابع خبری، در صورت تداوم و بدتر شدن وضعیت، مسلماً کار ساخت و ساز محدود خواهد شد.

یک تاجر در تانگشان گفت که خریداران میلگرد در پکن نیز موجودی های خود را به دلیل احتمال توقف پروژه های ساختمانی خود جمع آوری نمی کنند.

وی گفت:

این امر ممکن است باعث تضعیف تقاضای میلگرد و فشار نزولی بر قیمت ها شود.

منابع خوشبین تر اشاره کردند که پکن بزرگترین مصرف کننده میلگرد در منطقه نیست، به همین دلیل، فولادسازان استان هبی ممکن است شاهد کاهش تقاضای بیش از حد نباشند.

تقاضای فولاد بدون تغییر و وضعیت تجارت در مرکز تولید تانگشان و منطقه کلیدی شانگهای نیز جو بازار را کاهش داده است.

تحویل لحظه‌ای فولاد در تانگشان به حالت عادی بازگشت

یک تاجر فولاد در شهر همسایه تیانجین گفت:

تحویل لحظه‌ای فولاد در تانگشان به حالت عادی بازگشته است، اما تحویل خارج از شهر هنوز بهبود نیافته است.

در همین حال، معامله‌گران گفتند بازار کویل نورد گرم لحظه‌ای شانگهای هنوز هیچ نشانه‌ای از بهبودی نشان نداده است، اگرچه چند انبار فعالیت خود را در هفته گذشته از سر گرفته‌اند اما این امر به تداوم مسائل لجستیکی در شهر نسبت داده شده است.

فولادسازان چینی در بحبوحه کمبود عرضه فولاد اوکراین و روسیه، فعالانه معاملات صادراتی به ویژه با قیمت های جهانی را انجام می دهند.

فولاد روسیه با تخفیف‌های زیاد به بازار آسیا عرضه شد

فولاد روسیه – که در غرب با تحریم‌ها مواجه است – نیز با تخفیف‌های زیاد به بازار آسیا عرضه شده است، که باعث شده خریداران فولاد ۲ تا ۳ هفته پیش که قیمت‌ها به اوج خود رسید، از خرید خودداری کنند و پیشنهادات خود را کاهش دهند – یا فقط از خرید خودداری کنند – تا فشار وارد کنند.

چرخش ارتش روسیه به شرق و جنوب اوکراین نیز تا حدودی ابهام را برای صنعت فولاد اوکراین و توانایی این کشور برای تامین فولاد کاهش داده است.

متین وست، بزرگترین فولادساز اوکراین، به دنبال راه اندازی مجدد تولید فولاد تخت در کارخانه Zaporizhstal خود در اواخر آوریل یا می است در حالی که ArcelorMittal Kryvyi Rih به دنبال راه اندازی مجدد یک کوره بلند غیرفعال در ماه می است.

منبع : آرتان پرس

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.