جستجو

کارشناسان داخلی در شرکت گل‌گهر موفق به نصب و راه‌اندازی یک دستگاه بالمیل یا آسیاب گلوله‌ای ۹ مگاواتی شدند که نقش موثری در بهبود کیفیت محصول کنسانتره خط چهارم شرکت گل گهر دارد.


این تجهیز به قطر ۶.۷ متر و طول ۱۰ متر پس از خریداری از خارج کشور، که تمام مراحل نصب و راه‌اندازی آن به دلیل سختی و حساسیت کار توسط خود شرکت سازنده انجام می‌شده بدلیل شدت گرفتن تحریم‌ها، شرکت تولید کننده از فرستادن کارشناسان و متخصصان خود برای نصب این تجهیز خودداری کرد که با توان و دانش متخصصان داخلی نصب آن با موفقیت انجام گردید.
این دستگاه که بزرگترین تجهیز در صنعت سنگ آهن ایران است، با توجه به اهمیت، سایز بزرگ و توان زیاد، جزو معدود دستگاه‌هایی است که با دو موتور متحرک کار می‌کند که همه این ویژگی‌ها بر سختی عملیات نصب و راه‌اندازی آن اضافه می‌کند.
هم‌چنین پس از پایش تمامی تست‌های اولیه، اولین استارت و راه اندازی دستگاه با موتورهای اصلی و پس از شارژ گلوله انجام شد.
بالمیل یا آسیاب گلوله‌ای که نقش موثری در بهبود کیفیت محصول کنسانتره دارد، تجهیزی است که برای سایش و خردایش سنگ معدن به کار می‌رود و خوراک ورودی سنگ‌های معدن را تا سایز کنسانتره محصول به قطر ۶۵ میکرون خرد و ریز می‌کند.

منبع : روابط عمومی شرکت گل گهر

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.