جستجو

معاون وزیر و رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی به اکتشافات انجام شده در حوزه معدن با ذخایر قابل قبول طلا، سنگ آهن، مس و … اشاره کرد و گفت: ارزش برجای این اکتشافات 27 میلیارد دلار برآورد شده که بعد از بهره‌برداری افزایش می‌یابد.


وجیه‌الله جعفری در دیدار با بهره‌برداران معدنی و مدیران واحدهای صنایع معدنی به راه‌اندازی سامانه برخط در راستای اطلاع‌رسانی از اقدامات انجام شده در حوزه اکتشافات اشاره و اظهار کرد: این اقدام با هدف شناسایی و ارائه اطلاعات ظرفیت‌های موجود انجام شده است.
معاون وزیر و رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی از ثبت سفارش 119 دستگاه و تجهیزات مربوط به حوزه معدن از جمله حفاری خبر داد و افزود: 50 دستگاه از این تعداد وارد شده و بقیه هم به تدریج وارد خواهند شد.
وی به برگزاری سه دوره آموزش حفاری با توجه به کمبود مهارت در این حوزه اشاره و تصریح کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی ادامه می‌یابد.
جعفری با تاکید بر پرریسک بودن بخش اکتشاف در حوزه معدن افزود: می‌توان گفت این بخش یک اقدام حاکمیتی است که توسط ایمیدرو در حال انجام است.
معاون وزیر و رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی به اکتشافات انجام شده در حوزه معدن با ذخایر قابل قبول طلا، سنگ آهن، مس و… اشاره کرد و گفت: ارزش برجای این اکتشافات 27 میلیارد دلار برآورد شده که بعد از بهره‌برداری افزایش می‌یابد.
وی برگزاری مزایده را یک اقدام غیر قابل اجتناب برای حفظ حقوق دولت دانست و ادامه داد: در مورد ذخایر معدنی در اکتشافات نیازمند مطالعه در سه لایه برای مشخص شدن میزان واقعی هستیم که خروجی آن اعلام خواهد شد.
جعفری با بیان اینکه آئین‌نامه حقوق دولتی از معادن هنوز عملیاتی نشده است، افزود: این موضوع در ماده 14 مشخص شده است که باید عملیاتی هم بشود.
معاون وزیر و رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی بر لزوم عارضه‌یابی معادن غیرفعال تاکید کرد و گفت: در مورد صندوق بیمه هم باید استان وارد کار شده و از ظرفیت موجود برای پیشبرد اهداف استفاده کند.
وی با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی باید از کار اجرایی پرهیز کند، ادامه داد: کار سازمان باید مطالعه و راهبری امور باشد و اگر به حوزه اجرایی وارد شود یعنی اینکه با اعضای خود رقابت می‌کند.
جعفری با تاکید بر مشخص بودن محدوده و ذخایر معدن انگوران تصریح کرد: در این مورد وزارتخانه می‌تواند به عنوان راهبر، فعالان حوزه سرب و روی را برای فعالیت در کشورهای دیگر راهبری کند که زمینه این فعالیت در قزاقستان هموار است، ولی در افغانستان هم می‌توان فعالیت کرد که لازمه آن تشکیل کنسرسیومی از فعالان این حوزه برای انجام کار مشارکتی است.

منبع: فارس

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.