در بورس کالا قیمت کنسانتره آهن ضریب 16.4% قیمت شمش و برای گندله 21% است.
در بنادر چین شرایط با بورس کالای ایران متفاوت است. متوسط 9 ساله ضریب قیمت کنسانتره 22.7% و گندله 27.3% بوده و آخرین رقم ضریب نیز کمتر از نمای بلندمدت و در محدوده 21% و 25% برای کنسانتره و گندله به نسبت شمش فولاد شرق آسیا است.
قرار بود قیمت پایه معاملات بورس کالا ضریبی از قیمت شمش کشف شده در آن باشد که انجمن های زنجیره فولاد در این خصوص به توافق نرسیده و پیشنهادی به بورس کالا ارسال نشد حالا این تصمیم به بورس کالا واگذار شده تا بر اساس اختیارات خود، موضوع را تعیین تکلیف کرده و مشخص نماید که آیا روش فعلی ادامه یابد و یا قیمت پایه بر اساس ضرایب بین المللی بصورت ماهانه تعیین و بروز شود.
با توجه به محدوده ضرایب قیمتی داخلی و بین المللی، انتظار رشد قیمتهای کنسانتره و گندله در بورس کالا وجود داشته و در واقع قیمتهای فعلی، کف قیمت سنگ آهن است .
منبع: کانال تلگرامی کامودیتی