جستجو

وزیر صمت با بیان اینکه تمامی اعداد کلان گویای بهبود وضعیت اقتصادی کشور است، گفت: البته روی مردم فشار وجود دارد و اصل ماجرا اینجاست که ۴ سال است تورم با نرخ بالا داریم.


سید رضا فاطمی امین با بیان اینکه صادرات صنعتی کشور نیز در ۸ ماهه اول امسال ۱۷ درصد رشد داشت، اظهار کرد: رشد بخش صنعت در سال‌های ۹۷ و ۹۸ منفی، در سال ۹۹ حدود ۹ دهم درصد و در سال ۱۴۰۰ معادل ۳ درصد بوده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در شش ماه نخست امسال بخش صنعت کشور رشد ۴.۹ درصدی داشته که از سال ۹۷ تاکنون بی سابقه بوده است که نشاندهند روند مثبت تولید است.
وی اضافه کرد: رشد تولید بنگاه‌های بورسی صنعتی و معدنی که ۵۰ درصد از تولید کشور را در اختیار دارند، در آبان ماه امسال ۶.۵ درصد بوده و این پنجمین ماه متوالی است که رشد این شرکت‌ها بالای ۵.۸ درصد ثبت می‌شود، یعنی تیرماه امسال رشد این شرکت‌ها ۵.۸ درصد، مرداد ۶.۲ درصد، شهریور ۶.۷ درصد و مهر امسال ۷ درصد بوده است که با احتساب رشد ۶.۵ درصدی در آبان امسال، پنجمین ماه متوالی این رشد ثبت می‌شود.

وضعیت اقتصادی کشور رو به بهبود است

وزیر صمت با بیان اینکه بیش از ۸ میلیون شاغل صنعتی داریم، اظهار کرد: تمامی اعداد کلان گویای بهبود وضعیت اقتصادی کشور است البته روی مردم فشار وجود دارد و اصل ماجرا اینجاست که ۴ سال است تورم با نرخ بالا داریم.
وی ادامه داد: البته نرخ تورم چه در بخش تولیدکننده و چه در بخش مصرف کننده کاهنده است و از اوج خود در خردادماه که به دلیل اصلاح ارز ترجیحی رخ داد، فاصله گرفته و روند کاهشی به خود گرفته است.
وزیر صمت خاطرنشان کرد: ممکن است برای مردم سوال ایجاد شود که اگر وضعیت رو به بهبود است، چرا زندگی مردم مشکل دارد؟ باید در جواب بگویم که دلیل این موضوع دوران‌های ممتد و طولانی نرخ بالای تورم است که قدرت خرید مردم را کاهش داده است.
فاطمی امین گفت: خبر خوب اینکه تولید، صادرات و اشتغال در بخش صنعت در حال رشد است که نویدبخش خروج از وضعیت فعلی است.

منبع: فولادبان

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.