جستجو

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در حال حاضر پروانه بهره برداری در حوزه معدن برای ۳۵۰ فقره در استان صادر شده است.


مهدی سیفی باغی‌خانی در اظهار داشت: پروانه اکتشاف استان هم ۱۴۵ مورد است که از این تعداد معادن ۲۱۱ فعال، ۷ معدن در حال تجهیز و ۱۳۲ معدن غیر فعال است.
وی افزود: ذخیره قطعی معادن استان ۵۷۴ میلیون تن است که ۱۸ گونه ماده معدنی طراحی شده در ۶ گروه که استخراج اسمی این معادن در استان تاکنون ۱۲.۶ دهم میلیون تن است.
معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: با توجه به اینکه استان پتانسیل خاصی در حوزه معدن دارد انتظار می رود سرمایه گذار در قالب بسته های حمایت شود تا سرمایه گذار هم تولید و هم اشتغالزایی را در استان به نحو احسن انجام دهد.
سیفی باغی خانی با اشاره به این مطلب که در کردستان در گروه معدنی ۱ و ۲ که شامل شن، ماسه، سنگ لاشه و خاک رس است، مجموعا ۲۷۸ واحد معدنی داریم، یادآور شد: در گروه ۴ که شامل سنگ های تزئینی است ۸۰ مورد، گروه ۳ و ۵ که شامل سنگ گچ، نمک، پوکه، بارین، سیلیس و فلدسپات است جمعا ۷۴ مورد داریم.
وی ادامه داد: گروه ۶ هم که شامل طلا، آهن و منگنز است ۳۳ واحد داریم که جمعا فعال، غیر فعال، بلوکه، مزایده و چه در حال تجهیز ۳۵۰ مورد بود که جمعا ۴۶۵ مورد است.
معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: امسال ۴۵ محدوده پروانه اکتشاف و گواهی کشف انجام شد و مزایده هم با هماهنگی های دستگاه نظارتی برگزار شد و افرادی که شرکت کرده بودند نتایج آن در سامانه ستاد ثبت شد.
سیفی باغی خانی یادآور شد: با توجه به اینکه ۱۰ شهرستان در استان داریم و ۳۵۷ واحد معدنی که با تفکیک ۶ گروه اسم برده شد شهرستان بانه ۱۵ واحد معدنی، بیجار ۴۲، دهگلان ۱۹، دیواندره ۳۱، سروآباد ۳، سقز ۵۹، سنندج ۵۹، قروه ۵۹، کامیاران ۴۹ و مریوان ۱۴ مورد است.
وی افزود: در مجموع ۳۵۰ واحد معدنی در استان اشتغالزایی ۵ هزار و ۲۹ نفر در واحدهای معدنی وجود دارد.

منبع: ایسنا

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.