جستجو

بازار جهانی فولاد از چشم انداز مثبت قیمت سنگ آهن در سه ماهه اول سال 2023 میلادی حکایت دارد.


به گزارش معدن مدیا به نقل از متال بولتن، قیمت سنگ آهن دریایی در واکنش به بازارهای آینده تقریبا بدون تغییر بود. فعالان بازار نسبت به تعاملات در سه ماهه اول سال خوشبین هستند.
قرارداد فیوچرز سنگ ‌آهن ماه می در بورس کامودیتی دالیان ۰٫۸۹ درصد نسبت به روز قبل افزایش یافت. این محصول در روز قبل با قیمت ۸۴۰٫۵۰ یوآن (۱۲۴ دلار) به ازای هر تن منعقد شد.
همچنین قرارداد سنگ ‌آهن ماه مارس نسبت به قرارداد قبل، ۰٫۵۴ دلار به ازای هر تن افزایش نشان می دهد. قیمت قرارداد منعقد شده قبلی ۱۲۰٫۹۶ دلار بود.
در همین حال، یک منبع معامله گر در سنگاپور به فست مارکتز گفت: قیمت ماهانه در این هفته نوسان داشته است. یک تاجر در این باره اضافه کرد: واگرایی در بازار داخلی چین، جزء عوامل بنیادی افزایش قیمت در آینده خواهد بود.
علاوه بر این، یک تاجر مستقر در بازار شانگهای اظهارداشت: خریداران داخلی سنگ آهن در حال بازگشت بعد از تعطیلات سال نو قمری هستند، بنابراین تقاضا برای تجدید موجودی بازار قوی خوهد بود.

البته اقدامات سختگیرانه تری از سوی کمیسیون توسعه اصلاحات ملی چین(NDRC) اعمال می شود. این تاجر در این باره تصریح کرد: این قادامات قیمت‌های داخلی سنگ آهن را تا اواخر فوریه کاهش می‌دهد.

بورس کالای دالیان

همچنین پر معامله ترین قرارداد ماه می برای سنگ آهن با قیمت ۸۴۸ یوان در هر تن بسته شد که این نرخ در مقایسه با روز قبل ۷٫۵۰ یوان در هر تن افزایش نشان می دهد.

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.