جستجو

قیمت نفت پس از اینکه در معاملات شب گذشته به پایین‌ترین حد پنج هفته اخیر سقوط کرد، در معاملات روز چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه که سرمایه‌گذاران، انتظارات برای افزایش نرخ بهره در آمریکا و اروپا را در قیمت‌ها به حساب آورده بودند، تغییر چندانی نداشت.


قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه که سرمایه‌گذاران انتظارات برای افزایش نرخ بهره در آمریکا و اروپا را در قیمت‌ها به حساب آورده بودند، تغییر چندانی نداشت.
بهای معاملات نفت برنت با سه سنت معادل ۰.۱ درصد افزایش، به ۷۵ دلار و ۳۵ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با سه سنت کاهش، به ۷۱ دلار و ۶۳ سنت در هر بشکه رسید.
هر دو شاخص روز گذشته در پایین‌ترین رکورد خود از روز ۲۴ ماه مارس بسته شدند و همچنین بزرگ‌ترین کاهش روزانه خود از اوایل ماه ژانویه به این طرف را به ثبت رساندند.
وارن پاترسن و اوا مانتی، تحلیلگران موسسه مالی «ING» در یادداشتی برای مشتریان نوشتند: احساسات در بازار نفت منفی مانده است. به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران، به میزان فزاینده‌ای نسبت به دورنمای کلان و و پیامدهای آن برای تقاضای نفت مضطرب هستند.
انتظار می‌رود بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه برای مبارزه با تورم، نرخ بهره را به میزان ۲۵ واحد دیگر افزایش دهد. همچنین پیش‌بینی می‌شود بانک مرکزی اروپا در نشست سیاست‌گذاری خود در روز آینده، نرخ بهره را افزایش ندهد. افزایش بیشتر نرخ بهره می‌تواند رشد اقتصادی را آهسته کند و به تقاضا برای انرژی لطمه بزند. در استرالیا، بانک مرکزی با افزایش نرخ نقدینگی خود در روز گذشته، بازارها را غافلگیر کرد و هشدار داد که برای مقابله با تورم بالا، ممکن است تحکیم بیشتر سیاست پولی ضروری باشد.
در این بین، نگرانی‌ها نسبت به تقاضا برای دیزل، در ماه‌های اخیر بهای معاملات نفت کوره آمریکا را به پایین‌ترین حد از دسامبر سال ۲۰۲۱ رسانده است.
قیمت‌های انرژی همچنین پس از انتشار آماری از سوی چین که نشان داد فعالیت بخش تولید این کشور در ماه آپریل کاهش غیرمنتظره پیدا کرده است، تحت فشار قرار گرفتند. چین، بزرگ‌ترین مصرف‌کننده انرژی و بزرگ‌ترین واردکننده نفت در جهان است.
صندوق بین‌المللی پول با اشاره به اینکه بازگشایی اقتصاد چین برای آسیا اهمیت اساسی خواهد داشت، پیش‌بینی خود از نرخ رشد اقتصادی این منطقه را بالا برد و هم‌زمان نسبت به ریسک‌های مربوط به تورم بالا و نوسان بازار جهانی که تحت تاثیر مشکلات بخش بانکی غربی روی داده است، هشدار داد.
طبق اعلام منابع بازار، آمار موسسه امریکن پترولیوم نشان داد ذخایر نفت آمریکا هفته گذشته سه میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه کاهش پیدا کرده که سومین کاهش هفتگی متوالی و طولانی‌ترین کاهش از ماه دسامبر ۲۰۲۲ است.
نظرسنجی رویترز نشان داد تولید نفت اوپک در ماه آپریل، تحت تاثیر اختلالات تولید در عراق و نیجریه، ۱۹۰ هزار بشکه در روز کاهش داشت. تولید این گروه در ماه می، با آغاز اجرای دور جدید کاهش تولید داوطلبانه، کاهش بیشتری پیدا خواهد کرد.

منبع: ایسنا

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.