جستجو

عضو هیأت ‌مدیره انجمن تولیدكنندگان فولاد گفت: در چند روز اخیر محدودیت صنایع مختلف کشور آغاز شد به گونه‌ای که در یک هفته اخیر در سطح کشور توقف تولید را شاهد هستیم.


بهادر احرامیان در خصوص وضعیت تأمین برق صنایع در تابستان امسال بیان کرد: صنایع فولادی و در مجموع صنایع فلزی، سیمان و صنایع غذایی از قطع برق زیان‌های سنگینی متحمل شده‌اند که این رقم در سال ۱۴۰۱ حدود ۶ میلیارد دلار بود. بر همین اساس، تقسیم قطعی برق باید به‌گونه‌ای باشد که منجر به کمبود مواد و فشاری به مصرف‌کننده نهایی تحت تاثیر افزایش قیمت‌ها نشود.
وی گفت: در چند روز اخیر محدودیت صنایع مختلف کشور آغاز شده است به گونه‌ای که در یک هفته اخیر در سطح کشور توقف تولید را شاهد هستیم. البته این قطعی‌ها ابتدا از شهر یزد شروع و به تدریج در سایر شهرها اتفاق افتاد.
عضو هیأت ‌مدیره انجمن تولیدكنندگان فولاد معتقد است که فولادسازان کشور با صادرات محصول ارزآوری دارند و از طرفی دیگر نیز تا حدودی ارزبری دارند که به همین دلیل، نمی‌توان گفت این صنعت ارزآوری زیادی دارد.
احرامیان با اشاره به تزریق نقدینگی به مسکن و تأثیر آن در صنعت فولاد تصریح کرد: بخش مسکن برعکس تصورات عام، تأثیر چندانی بر قیمت تمام شده محصولات فولادی ندارد. در واقع، شاید بتواند در روند تقاضا کمکی کند اما در زمینه مسکن بیشتر هزینه‌ها در حوزه ساخت و ساز و زمین صرف می‌شود، چرا که در هر متر مربع زمین نهایتاً ۵۰ تا ۸۰ کیلوگرم میلگرد با هزینه حدوداً ۳ میلیون تومان مصرف می‌شود.

منبع: فولادبان

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.