جستجو

دبیر کل خانه صنعت و معدن جوانان ایران گفت: در سال‌های اخیر خام فروشی محصولات معدنی کاهش یافته و ما اکنون در حوزه‌هایی نظیر سرب و روی، بصورت شمش تولید می‌کنیم؛ ضمن اینکه در حوزه آهن هم زنجیره صنایع پایین دست را تکمیل کرده ایم.


احسان پیری اظهارداشت: در سال‌های اخیر خام فروشی محصولات معدنی کاهش یافته و ما اکنون در حوزه‌هایی نظیر سرب و روی، به‌صورت شمش تولید می‌کنیم، ضمن اینکه در حوزه آهن هم زنجیره صنایع پایین دست را تکمیل کرده ایم.

وی با بیان اینکه تامین ماشین آلات معدنی یکی از مشکلات فعالان این حوزه است، گفت: در این دولت قرار بر این شد که در حوزه واردات ماشین آلات معدنی، آزادسازی صورت گیرد و نباید برای تامین برخی از ماشین آلات معدنی اصرار بر تولید داخلی داشت.

دبیرکل خانه صنعت و معدن جوانان ایران تصریح کرد: ماشین آلات معدنی استفاده شخصی یا تجملاتی ندارند و فقط در فعالیت‌های تخصصی معادن کاربرد دارند. باید این حق انتخاب را به فعالان حوزه معدن بدهیم تا خودشان انتخاب کنند که از ماشین آلات داخلی استفاده کنند یا انواع خارجی، نباید برای سرپا نگهداشتن یک واحد تولیدی در کشور ممنوعیت واردات ایجاد کرد، زیرا این تولید مزیت رقابتی ندارد.

وی گفت: قیمت ماشین آلات تولید داخل بالاتر از ماشین آلات وارداتی است، ضمن اینکه تولید داخلی ما نوعی مونتاژ قطعات وارداتی است برای همین مزیت رقابتی ندارد و برای معدنکاران هزینه بیشتری در مقایسه با نمونه‌های خارجی ایجاد می‌کند.

منبع: فولادبان

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.