پیش بینی میگردد در ماه های سپتامبر و اکتبر، تقاضای فولاد و سنگ آهن در بازارهای داخل و خارج از چین افزایش یابد.
به گزارش معدن مدیا و به نقل از کانال تلگرامی کیوان جعفری طهرانی، به طور معمول، تقاضای فولاد چین در سپتامبر و اکتبر با توجه به فعالیتهای بالای ساخت و ساز به اوج خود میرسد.
این مسئله برای امسال بیشتر خواهد بود چراکه سیاست گذاران پکن پروژه های جدید زیربنایی، بازسازی مناطق مسکونی قدیمی و مشوقهای انگیزشی و محرک را برای صنایع تولید خودرو و کالاهای خانگی با هدف شروع قوی اقتصاد آسیب دیده از ویروس کرونا تعریف کرده اند.
در خارج از چین، برخی فعالان بازار انتظار دارند که فولادسازان ژاپنی، کوره های بلند خود را مجددا راه اندازی کنند تا پاسخگوی بهبود تقاضای مقاطع تخت فولادی و خودرو باشند.
بدین ترتیب، تولیدکنندگان فولاد ژاپن مانند هلدینگ JFE ممکن است یکی از دو کوره بلند خود را در ماه اکتبر راه اندازی کند در حالی که همین حدس و گمان در مورد Nippon Steel نیز وجود دارد، زیرا این شرکت در فوریه ۶ کوره از ۱۶ کوره بلند خود را از مدار تولید خارج کرد.
قیمت سنگ آهن به دلیل تقاضای خوب فولاد چین به بالاترین سطح شش سال اخیر خود رسیده است.
همچنین انتظار میرود بهبود تدریجی تولید فولاد در اروپا، ژاپن و کره جنوبی تقاضا برای سنگ آهن را در خارج از بازار چین افزایش دهد، بویژه در مورد فاین برزیل به علت قیمت رقابتی بهتر و محتوای آلومینای کمتر بیش از فاین استرالیا در بازارهای اروپا، ژاپن و کره جنوبی هوا خواه دارد.