جستجو

ماه سپتامبر وارد دومین دهه خود شده و تحولات روزهای گذشته نوید روزهای بهتر برای فولاد ضدزنگ را میدهد.

به گزارش معدن مدیا و  به نقل از وورد استیل، آغاز به کار صنایع در کشورهای مختلف که ابتدایی ترین نتیجه آن افزایش تقاضا برای محصولات فولادی شده این نوید را می دهد که در روزهای آتی تقاضا برای فولاد زد زنگ نیز افزایش می یابد.

تنها مشکل در این مسیر افزایش قیمت نیکل است که ممکن است بر روی قیمت تمام شده فولاد زد زنگ تاثیر بگذارد.

البته قیمت سایر محصولات فولادی از قبیل صفحات فولادی و میلگرد در بازارهای مختلف افزایش یافته است.

در صورت افزایش تقاضا برای فولاد ضد زنگ در روزهای باقی مانده از ماه سپتامبر می توان در انتظار افزایش تولید در ماه های آتی بود.

 

منبع : ایراسین

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.