جستجو

بازار شمش فولاد ایران هفته گذشته با کاهش قیمت و افت تقاضا به دلیل تعطیلات پایان هفته مواجه شد، در حالی که قیمت بیلت در بازارهای جهانی همچنان در مناطق مختلف نوسان و رشد محدودی را تجربه کرد.


بازار داخلی ایران تحت تأثیر تعطیلات پایان هفته گذشته، کاهش تقاضا را تجربه کرد و در نتیجه قیمت شمش فولاد نزولی شد. این روند کاهش قیمت در حالی رخ داد که بازارهای جهانی بیلت با شرایط متفاوتی مواجه بودند.

میانگین قیمت بیلت صادراتی فوب دریای سیاه هفته گذشته در ثبات نسبی و حدود ۴۴۰ دلار هر تن فوب باقی ماند. در مقابل، بازار داخلی چین با افزایش قیمت تا ۵ دلار و ثبت ۴۲۳ دلار هر تن درب کارخانه همراه بود.

در جنوب شرق آسیا نیز قیمت بیلت وارداتی تا ۴ دلار افزایش یافت و به ۴۵۴ دلار هر تن سی‌اف‌آر رسید. در ترکیه اما قیمت بیلت وارداتی با ثبات ۴۵۷ دلار هر تن سی‌اف‌آر باقی ماند.

این تحولات نشان می‌دهد که بازار داخلی ایران در مقایسه با نوسانات بازارهای جهانی بیلت، با روند نزولی و تقاضای کمتر مواجه است.

منبع: فولادبان

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.