جستجو

در حالی‌که بازار جهانی بیلت طی هفته گذشته با ثبات نسبی و رشد محدود در برخی مناطق همراه بود، فشار سیاستی و عرضه بالاتر از تقاضا در بازار داخلی، موجب افت قیمت شمش فولاد ایران شد.


در هفته گذشته میانگین قیمت بیلت صادراتی فوب دریای سیاه حدود ۴۳۷ دلار به‌ازای هر تن بود که تغییر محسوسی نسبت به هفته پیش نداشت و ثبات بازار را نشان می‌دهد.

بر خلاف ثبات و رشد محدود در بازار جهانی، قیمت بیلت در ایران روند نزولی داشت. سیاست‌های بورس کالا برای حفظ روش قیمت‌گذاری فعلی به همراه عرضه بیشتر از سطح تقاضا، موجب کاهش قیمت شمش فولاد در بازار داخلی شد.

در بازار داخلی چین نیز قیمت بیلت در سطح ۴۱۱ دلار هر تن درب کارخانه ثابت ماند و نشانه‌ای از رشد تقاضا مشاهده نشد.

در مقابل، بازار وارداتی جنوب شرق آسیا شاهد افزایش ۳ دلاری بود و قیمت‌ها به ۴۴۸ دلار هر تن سی‌اف‌آر رسید. همچنین در ترکیه، بیلت وارداتی با رشد مشابه ۳ دلاری به ۴۵۰ دلار هر تن سی‌اف‌آر معامله شد.

منبع: فولادبان

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.