جستجو

اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا اعلام کرد که جمع‌آوری تعرفه‌های وضع‌ شده از سوی دولت ترامپ تحت قانون اختیارات اقتصادی اضطراری بین‌المللی را از ساعت ۱۲ و یک دقیقه بامداد روز سه‌شنبه به وقت شرق آمریکا متوقف خواهد کرد.

این خبر پس از گذشت بیش از سه روز از حکم دیوان عالی آمریکا که تعرفه‌های مذکور را غیرقانونی اعلام کرد، منتشر شد. دیوان عالی آمریکا جمعه گذشته رای داد که اعمال تعرفه‌های وارداتی بر سایر کشورها توسط رئیس‌جمهور آمریکا تحت قانون اختیارات اقتصادی اضطراری بین‌المللی (IEEPA)، سوءاستفاده از قدرت بوده است.

حکم دیوان عالی آمریکا، تعدادی از تعرفه‌هایی را که دولت ترامپ بر قدرت‌های صادراتی آسیا از چین و کره جنوبی گرفته تا ژاپن و تایوان اعمال کرده بود، باطل کرد. با این حال، ظرف چند ساعت، ترامپ اعلام کرد که از روز سه‌شنبه به مدت ۱۵۰ روز، تعرفه ۱۰ درصدی جدیدی بر واردات آمریکا از همه کشورها اعمال خواهد کرد. سپس، روز شنبه، رئیس‌جمهور آمریکا ضمن آنکه حکم اخیر دیوان عالی این کشور را درباره تعرفه‌ها «ضدآمریکایی» خواند، گفت که نرخ تعرفه جهانی را از ۱۰ درصد، به ۱۵ درصد افزایش خواهد داد.

بر اساس گزارش رویترز، اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا در پیامی به شرکت‌های حمل‌ و نقل در سرویس پیام‌رسان «کارگو سیستمز» خود اعلام کرد از روز سه‌شنبه، تمام کدهای تعرفه مرتبط با دستورات قبلی مربوط به اختیارات اقتصادی اضطراری رئیس‌جمهور آمریکا را غیرفعال خواهد کرد.

منبع: فولادبان

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.