جستجو

قیمت نقره در ماه آگوست حدود ۲۰ درصد افزایش یافت و روز جمعه برای نخستین بار به ۷۰ دلار در هر اونس رسید. تصمیم وزارت خزانه‌داری آمریکا برای دو برابر کردن بازخرید اوراق بلندمدت باعث شد، تقاضا برای فلزات گران‌بها بیش از پیش تقویت شود.

قیمت نقدی نقره در ۲۱ آگوست به ۷۰ دلار رسید و سپس کمی عقب‌نشینی کرد. قیمت نقره در پایان ماه جولای حدود ۵۷.۵۹ دلار بود. این رشد سریع باعث شده قیمت نقره از میانگین پیش‌بینی سالانه چندین بانک عبور کند، هرچند هنوز از برخی اهداف خوش‌بینانه‌تر این بانک‌ها برای پایان سال پایین‌تر است.

سهام شرکت‌های نقره‌ای حتی عملکرد بهتری از خود فلز داشته‌اند. شرکت‌های بزرگ تولیدکننده نقره، شرکت‌های استریمینگ و همچنین ETFهای متمرکز بر شرکت‌های معدنی کوچک‌تر با ورود سرمایه‌گذاران به این بخش، رشد قیمت نقره را چند برابر کرده‌اند.

این وضعیت نشان می‌دهد که نقره تا چه اندازه به تغییرات شرایط پولی و افزایش تقاضای سرمایه‌گذاران حساس است.

منبع: روابط عمومی شرکت توسعه معادن و فلزات

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.