جستجو

واردات سنگ آهن (اصلی ترین ماده اولیه تولید فولد) به اوکراین در ۹ ماه نخست سال جاری میلادی ۵۵٫۷ درصد کاهش یافته است.


به گزارش معدن مدیا  به نقل از steelorbis، اوکراین از ماه ژانویه تا سپتامبر (۹ ماه نخست سال) در مجموع ۴۱۸ هزار تن سنگ آهن وارد کرده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵۵٫۷ درصد کاهش یافته است.

در مقیاس مادی نیز ارزش سنگ آهن وارد شده به اوکراین ۵۷ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶۶٫۴ درصد کاهش داشت.

غنا با تامین ۸۵٫۰۵ درصد از سنگ آهن مورد نیاز اوکراین، مهمترین صادر کننده سنگ آهن به اوکراین محسوب می شود.

اوکراین تا چند سال قبل در فهرست ۱۰ تولید کننده بزرگ فولاد جهان قرار داشت.

منبع : ایراسین

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.