جستجو

آمار تولید مقدماتی کالاهای منتخب معدن و صنایع معدنی در ۶ماهه نخست اول سال ۹۹ منتشر شد که بر اساس آن میزان تولید شمش آلومینیوم خالص نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۵۳٫۲درصدی را داشته و فولاد خام نیز به عنوان یکی از محصولات مهم در صنعت کشور با رشد ۹درصدی ۶ماهه نخست سال ۹۹ را به اتمام رسانده است.


به گزارش معدن مدیا به نقل از ایراسین، بر پایه اطلاعات ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تولید فولاد خام در ۶ماهه نخست سال ۹۸ برابر با ۱۲۷۸۲,۳ هزارتن بوده است که این عدد در مدت مشابه امسال به ۱۳۹۲۹,۹هزارتن رسیده و در مجموع از رشد تولید ۹درصدی در این بخش خبر می‌دهد.

همچنین محصولات فولادی نیز طی مدت ۶ماهه نخست امسال در مقایشه با مدت مشابه سال قبل با رشد ۱۰درصدی در تولید همراه شده اند، چراکه میزان تولید آن در مدت ۶ماهه ۹۸ برابر با ۱۸۸۷,۱هزارتن بوده اما این عدد در دو فصل بهار و تابستان امسال به ۲۰۰۲,۹ هزارتن رسیده است.

در زمینه تولید کاتد مس نیز می‌بینیم بر اساس آخرین آمار طی ۶ماهه اول ۹۹ این محصول به مقدار ۱۴۴,۸هزارتن تولید شده که در مقایسه با عدد ثبت شده در مدت مشابه سال قبل که ۱۳۳,۹هزارتن بوده با رشد ۸٫۱ درصدی همراه گشته است.

در میان محصولات منتخب معدنی و صنایع معدنی، این شمش آلومینیوم خالص است که طی ۶ ماهه اول ۹۹ توانسته رشد قابل قبول ۵۳٫۲درصدی در تولید را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ثبت کند. چراکه در مدت یادشده میزان تولید برابر با ۱۲۸,۱هزارتن بوده اما این عدد امسال به ۱۹۶,۲هزارتن رسیده است.

آلومینا نیز به عنوان ماده اولیه مهم و استراتژیک در صنعت آلومینیوم ایران توانسته است در مدت ۶ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۴٫۷درصدی در تولید را ثبت کند. لازم به ذکر است میزان تولید در ۶ماهه ۹۸ و ۹۹ به ترتیب برابر با ۱۱۶,۲هزارتن و ۱۲۱,۷هزارتن بوده است.

کنسانتره زغال‌سنگ نیز از دیگر محصولات مهم معدنی در ایران بوده و بیشترین مصرف آن برای فولادسازانی است که از روش کروه بلند برای تولید استفاده میکنند. میزان تولید این محصول معدنی در مدت ۶ ماهه نخست امسال به مقدار ۷۶۲,۹ هزارتن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که عدد ۷۸۶,۹هزارتن ثبت شده با رشد منفی ۳٫۱ درصدی مواجه شده است.

سیمان به عنوان یکی از محصولات مهم در صنعت ساخت و ساز کشور بوده و ایران نیز به عنوان یکی از تولیدکنندگان بزرگ سیمان در منطقه شناخته می شود؛ در خصوص میزان تولید این محصول نیز طی مدت ۶ماهه اول امسال می‌توان گفت که عدد ۳۵۶۳۹,۶هزارتن ثبت شده است که در مقایسه با میزان تولید انجام شده در مدت مشابه سال قبل که رقم تولید ۳۱۱۵۳,۵هزارتن بوده با رشد ۱۴٫۴درصدی تولید همراه گشته است.

شیشه جام نیز با توجه به اینکه ماده اولیه آن از مواد معدنی تامین میشود در گروه کالاهای منتخب معدن و صنایع معدنی قرار گرفته است و طی مدت ۶ماهه نخست امسال با تولید ۴۷۵,۸هزارتنی که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که عدد ۵۴۸هزارتن ثبت شده، دارای رشد منفی ۱۳٫۲درصدی بوده است.

ظروف شیشه ای نیز همچون شیشه جام طی مدت ۶ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ با رشد منفی ۰٫۶درصدی همراه شده، چرا که رقم تولید در ۶ماهه ۹۸ و ۹۹ به ترتیب برابر با ۲۷۶,۷هزارتن و ۲۷۵,۱هزارتن بوده است.

ظروف چینی و چینی بهداشتی نیز از دیگر محصولات منتخب در این بخش هستند؛ بر اساس آمار منتشره ظروف چینی در مدت ۶ماهه ۹۸ و ۹۹ به ترتیب تولیدی برابر با ۲۸,۴هزارتن و ۲۳,۱هزارتن داشته و رشد منفی ۱۸٫۵درصدی را ثبت کرده است. چینی بهداشتی نیز طی مدت یاد شده در سال ۹۸ تولیدی برابر با ۵۷,۵هزارتن داشته که این رقم در سال جاری با رشد منفی ۷٫۶درصدی به ۵۳,۱هزارتن رسیده است.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.