جستجو

مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی چادرملو اجرای طرح «اقتصاد مقاومتی با شرکت‌های برتر» را یکی از ابتکارات وزارت صمت در راستای حمایت، توسعه و سرعت‌دهی به تولید کشور دانست و گفت: این طرح فرصت استفاده از منابع بانکی داخلی و خارجی را برای شرکت فراهم می‌کند.


به گزارش معدن مدیا به نقل از شاتا، ناصر تقی‌زاده در خصوص اجرای مرحله نخست طرح «اقتصاد مقاومتی با شرکت‌های برتر» ضمن تقدیر از رویکرد وزارت صمت در بخش حمایت و توسعه تولید اظهار داشت: این ابتکار عمل وزارت صمت کمک می‌کند تا طرح‌های توسعه با سرعت بیشتر انجام شود.

افزایش ۲۰ درصدی تولید در شرکت چادرملو

مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی چادرملو با بیان اینکه شرکت چادرملو در سال جاری در بعضی بخش‌ها تا ۲۰ درصد افزایش تولید داشته است، تصریح کرد: خوشبختانه در شرکت چادرملو، توانستیم در سالی که به نام جهش تولید است در بخش تولید رکورد‌های ۱۷ و ۲۰ ساله را پشت سر بگذاریم و به لحاظ سوددهی، افزایش سود قابل ملاحظه‌ای را شاهد بودیم.

ایجاد فرصت استفاده از منابع مالی برای بخش خصوصی

تقی‌زاده در ادامه میزان بدهی شرکت صنعتی معدنی چادرملو به شبکه بانکی را صفر اعلام کرد و افزود: زمانی می‌توانیم افتخار کنیم که سه برابر سرمایه اولیه این شرکت را برای توسعه به بانک‌ها بدهکار باشیم و اجرای این طرح، سکویی است تا بتوانیم با توجه به منابع مالی و اعتباری شرکت، از سرمایه‌های بانکی داخلی و خارجی استفاده کنیم.

سرمایه‌گذاری ۸۵ هزار میلیارد تومانی چادرملو در اجرای فاز اول این طرح

مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی چادرملو میزان حجم سرمایه شرکت در این طرح را حداقل ۷۴ هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: البته این رقم با در نظر گرفتن حداقل‌ها برآورد شده است که با سرعت بخشیدن به اجرای طرح ‌ها و پروژه‌ها، می‌تواند تا ۸۵ هزار میلیارد تومان نیز افزایش داشته باشد که از این میزان، حدود ۶۵ هزار میلیارد تومان در استان یزد سرمایه‌گذاری خواهد شد و مابقی آن با نظر وزارت صمت صورت خواهد گرفت.

وی در ادامه ضمن ابراز خرسندی از همکاری خوب شکل گرفته بین دستگاه‌های مختلف اجرایی، قضایی و قانون‌گذار در راستای حمایت از توسعه تولید و ایجاد بستر و فضای مناسب برای تسهیل فعالیت‌های تولیدی اذعان کرد: حوزه‌های مختلفی در این طرح وجود دارد که شرکت در آن‌ها سرمایه‌گذاری خواهد کرد ازجمله در حوزه‌های حمل‌ونقلی و ریل، برق و نیرو، معادن و اکتشافات معدنی، و امیدوار هستیم بتوانیم در چهار الی پنج ماهه اول سال ۱۴۰۰ عملیات اجرایی آن‌ها را آغاز کنیم.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.