جستجو

شرکت فولاد مبارکه اصفهان با نماد فولاد گزارش فعالیت یک ماهه منتهی به ۳۰ آبان ماه خودرا منتشر کرد که بر اساس آن میزان فروش محصولات فولاد مبارکه در مدت ۸ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته با رشد ۵۷درصدی همراه شده است.


به گزارش معدن مدیا به نقل از ایراسین، میزان فروش ماهیانه شرکت فولاد مبارکه اصفهان در آبان ماه امسال ۷۵,۲۱۶,۱۰۱میلیون ریال بوده است که از این میزان فروش سهم صادرات صفر بوده و تمامی درآمد حاصل شده از بازار داخلی بدست آمده است.

همچنین بیشترین میزان فروش داخلی شرکت فولاد مبارکه اصفهان در آبان ماه امسال محصولات گرم بوده است، به این ترتیب که از فروش ۳۶۵هزارتن محصول ورق گرم درآمدی بالغ بر ۳۹,۵۷۱,۳۶۴ میلیون ریال بدست آمده است. همچنین بعد از این محصول بیشترین درآمد حاصله از فروش سایر محصولات بوده است.

با نگاهی بر میزان فروش شرکت فولاد مبارکه اصفهان در ۷ماهه نخست امسال در می‌یابیم که طی این مدت یعنی از ابتدای سال مالی ۹۹ تا انتهای مهر ماه میزان فروش به مقدار ۳۴۰,۹۶۶,۰۱۲میلیون ریال بوده است؛ نکته مهم اینکه در طی این مدت نیز فولاد مبارکه هیچگونه صادراتی نداشته است و دلیل آن هم سیاست‌های جدید دولت برای شرکت‌های فولادی و به نوعی ممنوعیت صادرات برای آنها بوده است.

لازم به ذکر است که طی مدت یاد شده، بیشترین میزان تولید مربوط به محصولات گرم بوده و بالاترین رقم حاصل از فروش نیز از این محصولات بدست آمده است. به این ترتیب که از فروش ۲,۷۱۸هزارتن محصول گرم، درآمد ۱۸۸,۷۶۹,۱۷۰میلیون ریالی بدست آمده و رتبه دوم در فروش محصول به ورق سرد اختصاص یافته که با فروش ۸۷۷هزارتن محصول رقم ۸۱,۳۴۵,۶۰۷میلیون ریال بدست آمده است.

این گزارش می‌افزاید: شرکت فولاد مبارکه اصفهان در مدت ۸ماهه امسال ( از ابتدای سال مالی جدید یعنی ابتدای فروردین ماه سال ۹۹ تا انتهای آبان ماه امسال) برابر ۴۱۸,۱۸۲,۱۱۳ میلیون ریال بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نسبت به فروش شرکت فولادمبارکه در مدت مشابه سال گذشته که عدد۲۶۶,۷۸۳,۶۵۵ میلیون ریال ثبت شده با رشد ۵۶درصدی همراه شده است.

گفتنی است در مدت ۸ماهه امسال شرکت فولاد مبارکه اصفهان تولید محصولات به این شکل بوده است: محصولات گرم ۳۰۶۸هزارتن، ۹۷۹هزارتن محصول سرد، ۱۹۵ هزارتن محصول پوششدار و سایر محصولات نیز ۱,۰۸۶هزارتن تولید شده است.

صنعت فولاد بعد از نفت و پتروشیمی بالاترین درآمد را برای کشور داشته است و می‌توان با کمک آن به سمت اقتصاد غیر نفتی حرکت کرد.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.