جستجو

محققان سیتی گروپ دریافته اند که هر متریک تن از 87 میلیارد تن فلزی که در 30 سال آینده مورد استفاده قرار می گیرد، انتشار گازهای گلخانه ای را به طور متوسط حدود 9 تن کاهش می دهد. این نشان می‌دهد که تلاش های مبارزه با آلودگی های زیست محیطی برای کاهش تولید فلزات ممکن است در واقع به کاهش تغییرات آب و هوایی آسیب برساند.


به گزارش معدن مدیا به نقل از فولاد ایران ، حتی کثیف‌ترین فلزات دنیا مانند فولاد اگر سهمشان در میزان کاهش تغییرات آب و هوایی در نظر گرفته شود، نیز می‌توانند سبز به حساب آیند. برخلاف دیدگاه مرسوم عامه، محققان دریافته اند که فلزاتی مانند مس، نیکل، آلومینیوم و فولاد می توانند گازهای گرم کننده زمین را کاهش دهند. البته با توجه به اینکه چه مقدار از آنها برای ساخت توربین های بادی، وسایل نقلیه الکتریکی و فناوری های جذب کربن به کار رفته است.

می‌توان با استفاده کمتر از فلزات ، زمین را کربن زدایی کرد، اما این امر مستلزم کاهش مصرف انرژی و کاهش رشد تولید ناخالص داخلی کشورهاست.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.