جستجو

جلسه مشترک ایمیدرو با هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات صبح امروز در محل این هلدینگ با حضور مدیران و معاونین این دو مجموعه و شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری، صنعتی و معدنی برگزار شد.

در این جلسه ابتدا گزارش تحلیلی فشرده‌ای در مورد وضعیت اقتصاد و صنعت در مقیاس ملی وجهانی ارائه گردید.

سپس رئیس هیئت عامل ایمیدرو به تشریح دستاوردهای سالیان اخیر کشور در حوزه معدن و صنایع معدنی پرداخت. دکتر غریب‌پور با تأکید بر لزوم شناخت نیازها و تعیین اولویت‌های صنعت، به برخی مزیت‌های صنایع معدنی نسبت به سایر صنایع در شرایط کنونی اشاره کرد.

وی مواردی چون دامنه وسیع مشتریان محصولات معدنی در سطح کشورهای جهان، ثبات، انعطاف‌پذیری، پتانسیل بالای ایجاد اشتغال و تأثیرگذاری جدی در توسعه متوازن کشور را ازجمله مزیت‌های مهم این صنعت برشمرد.

دکتر غریب‌پور گفت: ۹۰ درصد معادن در فاصله کمتر از ۲۰ کیلومتری روستاها و مناطق محروم قرار دارند. این امر بخش معدن را به ابزاری مؤثر در توسعه مناطق محروم و توزیع ثروت به‌عنوان یک ضرورت اجتماعی تبدیل کرده است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو همچنین با اشاره به وجود روحیه همکاری و هم‌افزایی در بزرگان این صنعت به‌عنوان یک ویژگی برجسته و تعیین‌کننده افزود: نمونه این هم‌افزایی‌ها تشکیل کنسرسیوم‌های بزرگ و قدرتمندی در مجموعه فعالان این صنعت همچون کنسرسیوم اکتشاف به محوریت هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات بوده است. تلاش ما تقویت این ساختارها به‌ویژه در بخش خصوصی است.

  در ادامه این نشست مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات به تشریح مهم‌ترین اقدامات انجام‌گرفته در این مجموعه پرداخت. مهندس عزیزاله عصاری ضمن تشریح چگونگی شکل گیری و برنامه‌های کنسرسیوم بزرگ اکتشافی کشور گفت: نکته مهم در توانمندی کنسرسیوم، حضور شرکت‌های بزرگی در ترکیب آن است که درمجموع، نزدیک به نیمی از تولید مواد اولیه و صادرات بخش معدن کشور را به عهده دارند.

مهندس عصاری در ادامه ، اقدامات انجام‌شده را برای طراحی و اجرای بزرگ‌ترین اسکله تخصصی حمل‌ونقل مواد معدنی و فولاد در جنوب شرقی کشور با قابلیت بارگیری کشتی‌های ۱۵۰هزارتنی تشریح کرد. وی تأکید کرد: لازمه اجرایی شدن طرح جامع فولاد و مواد معدنی در افق ۱۴۰۴ تأمین این زیرساخت‌ها در کشور است و هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات تمام توان خود را برای عملیاتی شدن این مهم به کار خواهد گرفت؛ لیکن انتظار می‌رود بخش دولتی همچنان در حمایت و پشتیبانی این طرح‌ها جدی و مصمم باشد.

مهندس عصاری حضور دکتر غریب‌پور در ایمیدرو و قاطعیت ایشان در پیشبرد اهداف مجموعه را فرصتی مغتنم برای فعالان صنعت دانست و اظهار امیدواری کرد با همکاری و هم‌افزایی موجود در بخش دولتی و خصوصی، امکان رشد و توسعه و گذار از شرایط سخت موجود در عرصه تولید فراهم گردد.

در این نشست مدیران شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی به طرح و گفتگو پیرامون موضوعات و مشکلات موجود در زمینه‌های مختلف پرداختند.

در جلسه مشترک ایمیدرو با هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، علاوه بر مدیران و معاونین این مجموعه‌ها، مدیران عامل شرکت‌های سرمایه‌گذاری امید، چادرملو، گل گهر، گهرزمین، فولاد خراسان، ارفع، صبانور، کک طبس، پامیدکو، جاده – ریل – دریا، پویا انرژی، شهید قندی و کاتالیست ایرانیان حضور داشتند.

منبع :‌ روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.