جستجو

در طول چند دهه گذشته، روابط ایالات متحده و چین بیش از هر چیز دیگری به یک رقابت تبدیل شده است. این امر ایالات متحده را مشتاق جدایی از چین در چندین موضوع مهم کرده است. یکی از این مسائل تامین فلزات کمیاب است. چین تقریباً 90 درصد از فلزات کمیاب جهان را پالایش می‌کند. علاوه بر این، این کشور دارای بیش از 50 درصد از معادن این فلزات است.
ایالات متحده در حال حاضر برای رفع نیازهای فلزات میاب خود به دو کشور چین و روسیه متکی است. همه ما از موضع آن در مقابل روسیه مطلع هستیم، اما چین در حال حاضر در لیست دوستان ایالات متحده باقی مانده است. با این حال، پنتاگون، وزارت انرژی امور خارجه و سایر سازمان‌ها در مورد اینکه اگر چین و ایالات متحده وارد جنگ شوند چه اتفاقی برای زنجیره تامین فلزات کمیاب می‌افتد ابراز نگرانی می‌کنند.
ذخایر ملی ایالات متحده شامل مواد معدنی مانند تیتانیوم، تنگستن و لیتیوم است. با این حال، همچنان به شدت به تجارت با چین برای حفظ عرضه این مواد معدنی حیاتی متکی است. در گزارشی نقل شده است که مقادیر زیادی از این مواد معدنی برای دستیابی به اهداف کاهش انتشار گازهای گلخانه ای آمریکا مورد نیاز است.
این هفته خبرهای خوبی در زمینه فلزات کمیاب ایالات متحده منتشر شد. شرکت آمریکایی Rare Earths Limited اعلام کرد که حفاری اکتشافی اخیرش در ملک لاپاز در آریزونا نتایج دلگرم کننده ای را نشان داده است. این سازمان گفت که در آوریل امسال 9 معدن اکتشافی حفر کرده است و مطالعه اولیه نمونه ها نشان می دهد عناصر کمیاب در بیشتر این کاوش ها وجود دارد.
وزارت دفاع ایالات متحده نیز قراردادی 120 میلیون دلاری با شرکت Lynas Rare Earths استرالیا برای ساخت تاسیسات جداسازی فلزات کمیاب امضاء کرده است.

منبع : ایفنا

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.