جستجو

آژانس ملی چین اعلام کرده که ظرفیت تولید برق خورشیدی این کشور در سال 2023 به میزان خیره‌کننده 55.2 درصدافزایش یافته است. چین قصد دارد تا سال 2060 میزان کربن تولیدی خود را کاملاً خنثی کند. برای رسیدن به این هدف، این کشور متعهد شده است که تا سال 2030 حدود 1200 گیگاوات انرژی تجدیدپذیر تولید کند. اکنون چین 5 سال جلوتر از برنامه‌ریزی خود است و بالاترین ظرفیت تولید برق با انرژی خورشیدی در جهان را دارد.

ظرفیت تولید برق خورشیدی در چین در سال 2023 به 55.2 درصد رسیده است. داده‌ها نشان می‌دهند که این کشور در این سال با انرژی خورشیدی، بیش از 216 گیگاوات برق تولید کرده که بیشتر از کل ظرفیت خورشیدی آمریکا است. همچنین در کنار پروژه‌های جدید خورشیدی، ظرفیت تولید برق بادی این کشور 20.7 درصد افزایش یافته است.

چین در سال 2023 بیش از هر کشور دیگری پنل‌های خورشیدی نصب کرده. 216.9 گیگاوات انرژی خورشیدی که این کشور به شبکه خود اضافه کرد، رکورد قبلی خود را که 87.4 گیگاوات در سال 2022 بود نیز شکست.

رکورد چین در ظرفیت تولید برق با انرژی خورشیدی

براساس گزارش‌ها، زمان استفاده از این تأسیسات کاهش یافته است که نشان می‌دهد رشد ظرفیت از رشد تقاضای انرژی بیشتر است. البته مطابق داده‌های منتشرشده، تولید برق‌آبی در سال گذشته تقریباً 5.6 درصد کاهش داشته است.

چین که یکی از کشور‌های پُرآلاینده جهان است، 75.9 گیگاوات انرژی بادی را نیز به مجموعه انرژی خورشیدی خود اضافه کرد که این خود رکوردشکنی دیگری است.

براساس گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، میزان انرژی‌های تجدیدپذیر در سال گذشته میلادی به رکورد 510 گیگاوات در سطح جهانی رسید.

برآوردها حاکی از آن است که چین احتمالاً 58 درصد از تأسیسات خورشیدی و 60 درصد از تأسیسات بادی جهان را در سال 2023 به خود اختصاص داده. با وجود این پیشرفت‌ها، چین همچنان به نیروگاه‌های زغال‌سنگ خود وابسته است که 59 درصد از برق این کشور را تأمین می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.