جستجو

قیمت بیلت در بازار واردات ترکیه پس از افزایش شدید قیمت در چین و در کل آسیا که در روز دوشنبه 30 سپتامبر، افزایش یافت. در چنین شرایطی، اکثر مشتریان یک گام به عقب برداشته اند و در حال ارزیابی وضعیت فعلی و خرید احتمالی جایگزین های آسیایی هستند.

پیشنهادات بیلت چین به ترکیه 525 دلار در هر تن سی اف آر اعلام شده است که نسبت به پنجشنبه گذشته 20 تا 25 دلار افزایش یافته است. بیلت اندونزیایی عمدتاً برای محموله ژانویه و با قیمت 520 دلار در هر تن CFR در دسترس بوده است که نسبت به سطح مرجع در اواخر هفته گذشته 30 دلار در هر تن افزایش یافته است. پس از معامله 490 دلار در هر تن سی اف آر برای بیلت مالزی، هیچ پیشنهاد جدیدی تا زمان انتشار گزارش نشده است.

با وجود افزایش اخیر قیمت میلگرد به حدود 620 تا 630 دلار در هر تن در بازار داخلی و 590 تا 600 دلار در هر تن سی اف آر، پیشنهادات بیلت آسیایی با قیمت 520 تا 525 دلار در هر تن سی اف آر در ترکیه قابل اجرا نیست. دلیل این امر این است که میانگین هزینه تولید بیلت در ترکیه در حال حاضر حدود 530 تا 535 دلار در تن است و بنابراین واردات بیلت برای مدت تحویل معمولی باید حداقل 20 دلار در هر تن کمتر از آن باشد.

به طور کلی، انتظار می رود که بیلت چین ممکن است پس از تعطیلات طولانی در سطوح 500 تا 510 دلار در تن سی اف آر کارآیی داشته باشد، که هنوز بالاتر از صطوح قبلی 485 تا 490 دلار در هر تن در هفته گذشته است.
بنا به گفته منابع، سه یا چهار محموله بیلت از معاملات قبلی به ترکیه، لغو شده است.
در حالی که چین افزایش قیمت را اعلام کرده و به تعطیلات خود رفته است، برخی از خریداران ترکیه ممکن است علاقه مند به خرید از مبداهای جایگزین، به ویژه از دریای سیاه باشند.

اعتقاد بر این است که قیمت عرضه اوکراین ممکن است به حدود 515 تا520 دلار در هر تن CFR برسد، با این حال، شنیده شده است که آخرین پیشنهادات یکی از کارخانه‌ها برای محموله ماه دسامبر در حدود 540 دلار در هر تن CFR اعلام شده است.

صادرکنندگان بیلت روسی نیز خود را برای افزایش قیمت آماده کرده‌اند، اگرچه در حال حاضر هیچ پیشنهاد قطعی وجود ندارد. یک پیشنهاد از یک کارخانه روسی با قیمت 490 دلار در هر تن فوب شنیده شده است. قیمت مرجع برای بیلت روسیه 470 تا 475 دلار در هر تن فوب است که نسبت به روزهای گذشته 5 دلار در هر تن افزایش یافته و از اواخر هفته گذشته به طور متوسط 10 دلار در هر تن افزایش یافته است.

منبع: ایفنا

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.