نمایشگاه اختصاصی صنعت معدن به منظور ارائه دستاوردهای ۳۵ شرکت فناور و دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی توسط ادارهکل سرمایهگذاری و بومیسازی پارک فناوری پردیس با همکاری شرکت کانی بوم به عنوان حلقه واسط صنعت و زیست بوم فناوری و نوآوری برگزار شد. همچنین در بازدید مدیران گروه سرمایهگذاری امید از پارک فناوری پردیس، کارگروهی مشترک برای تعریف پروژههای بومیسازی و سرمایهگذاری دانشبنیان بین شرکتهای عضو گروه سرمایهگذاری امید و پارک فناوری پردیس ایجاد گردید.
جمعی از مدیران گروه سرمایهگذاری امید با حضور در پارک فناوری پردیس از نزدیک در جریان دستاوردهای شرکتهای عضو پارک در حوزه معدن و صنایع معدنی قرار گرفتند.
در این بازدید، مهدی صفارینیا رییس پارک فناوری پردیس با اشاره به فعالیتهای این پارک در ۲۲ سال گذشته، اولویت پارک را ایجاد زیرساخت و محیط مناسب برای کسب وکارهای دانش بنیان برشمرد.
وی افزود: پارک فناوری پردیس با ایجاد زنجیره کاملی از استعدادیابی در دانشگاه، تیمسازی در قالب شتابدهندهها، پذیرش استارتاپها در مرکز رشد و تاسیس شرکتهای بزرگ، ارتباط بین صنعت و دانشگاه را محقق ساخته است.
رییس پارک فناوری پردیس از برنامههای مختلف پارک برای کمک به رفع نیازهای فناورانه صنایع خبر داد و گفت: پارک فناوری پردیس به عنوان تنها پارک فناوری زیرمجموعه معاونت علمی ریاست جمهوری، مزایای مختلفی را برای شرکتهای عضو مهیا کرده است.
وی از تصویب ارتقای پارک فناوری پردیس به منطقه بینالمللی نوآوری ایران خبر داد و گفت: مطابق این مصوبه، مزایای قانونی مختلفی در اختیار شرکتها و فناوران عضو منطقه و پارک قرار خواهد گرفت.
صفارینیا از آمادگی پارک فناوری پردیس برای ایجاد کارگروهی برای همکاری بین دو مجموعه خبر داد و گفت: این کارگروه برای تسهیل تعریف پروژههای بومیسازی فناوری بین شرکتهای عضو پارک و شرکتهای عضو سرمایهگذاری امید تشکیل میگردد.
لزوم توسعه نرم در صنایع بزرگ
ابوذر سروش مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری امید نیز در این بازدید، با اشاره به موفقیتهای پارک فناوری پردیس در رفع نیازهای صنایع گفت: شرکت سرمایهگذاری امید با داشتن زیرمجموعههای مختلف در صنایع نیروگاهی، معدن، آهن و فولاد، لاستیک، نفت و گاز، سیمان و ساختمان پذیرای شرکتهای عضو پارک است.
وی افزود: تجربه پارک فناوری پردیس نشان میدهد که صنایع بزرگ باید به سمت توسعه نرم رفته و به فضای فناوری و دانشبنیانی ورود کنند. این ورود میتواند در ورود مستقیم به این حوزه یا سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان صورت گیرد.
سروش همچنین از شرکتهای عضو شرکت سرمایهگذاری امید خواست تا با همکاری شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس نیازهای فناورانه خود را تامین کنند.
وی تشکیل کارگروه همکاری پارک و شرکت سرمایهگذاری امید را اقدامی رو به جلو برشمرد و گفت: این کارگروه میتواند ارتباط بین شرکتهای عضو و پارک فناوری پردیس را تقویت کند.
بررسی ظرفیتهای قانون جهش تولید دانشبنیان در حوزه اعتبار مالیاتی
ایمان اعیانی مدیرکل ارزیابی شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری نیز در این نشست با اشاره به تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان گفت: یکی از بخشهای این قانون، اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه است که شرکتهای سرمایهگذاری میتوانند با استفاده از این بند قانونی، به سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان اقدام کنند.
بازدید از نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس در حوزه معدن و صنایع معدنی
با نقش آفرینی سازندگاه کانی بوم به عنوان کارگزار صنعت معدن پارک فناوری پردیس ، دستاوردهای ۳۵ شرکت فناور و دانشبنیان در حوزه معدن به نمایش در آمد. در این بازدید بیش از ۷۰ نفر از مدیران شرکت سرمایهگذاری امید و مدیران شرکتهای گهر زمین، گلگهر، چادرملو، کویرتایر، آسیانما، پتروامید آسیا، سرمایهگذاری سپه، امید تابان هور، سیمان هرمزگان و بهین سازان امیدآفرین در این بازدید حضور داشتند.
برگزاری جلسات گفتگوی B2B دیگر برنامه این بازدید بود.
شتابدهنده کانی بوم به عنوان پل ارتباطی شرکت های معدنی و حوزه دانش بنیان در صدد است با همرسانی و جریان سازی ارتباط میان صن عت معدن و اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور ، زمینه ساز رفع گلوگاه های صنعت معدن با استفاده از دانش روز و فناوری های نوین شود.
منبع: روابط عمومی منطقه بینالمللی نوآوری ایران