جستجو

شرکت معدنی واله، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سنگ‌آهن جهان، اعلام کرد که با وجود کاهش قیمت سنگ‌آهن در بازار چین، چشم‌انداز بنیادی این بازار همچنان مثبت ارزیابی می‌شود.

معاون اجرایی بخش بازرگانی و توسعه این شرکت، در نشست با تحلیلگران اظهار داشت که شرایط بازار چین «متعادل‌تر از آن چیزی است که شاخص‌های داخلی نشان می‌دهند» و تقاضا در بازارهای خارج از چین نیز روندی رو به بهبود دارد.

در همین حال، معاملات آتی سنگ‌آهن در بورس دالیان چین برای ششمین روز متوالی کاهش یافت و با افت ۱.۳۱ درصدی به حدود ۱۰۶.۱۴ دلار هر تن رسید که پایین‌ترین سطح قیمتی طی یک سال گذشته محسوب می‌شود.

واله همچنین تأکید کرد که به دلیل برخورداری از هزینه تولید پایین و تولید سنگ‌آهن با عیار بالا، در موقعیت رقابتی مناسبی قرار دارد. این شرکت معتقد است اگر قیمت‌های جهانی بیش از این کاهش یابد، بخش قابل‌توجهی از تولیدکنندگان پرهزینه و کم‌رقابت از بازار خارج خواهند شد؛ موضوعی که در نهایت می‌تواند به ایجاد تعادل مجدد در بازار جهانی سنگ‌آهن کمک کند.

منبع: ایفنا

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.