جستجو

مدیرکل صمت آذربایجان غربی از فعالیت ۴۰۴ معدن از مجموع ۵۱۲ معدن شناسایی‌شده در استان، ذخیره قطعی ۲۰ میلیارد تنی مواد معدنی و وصول نزدیک به ۲ همت حقوق دولتی در نیمه نخست امسال خبر داد.


سخاوت خیرخواه افزود: جهت فعالسازی این معادن، مزایده‌های عمومی برگزار می‌شود که طی ۱۸ ماه اخیر با برگزاری ۳ مزایده ۳۳ معدن غیرفعال در استان به چرخه فعالیت بازگشته است.

مدیرکل صمت آذربایجان غربی درخصوص ذخیره ماده معدنی در استان گفت: بالغ بر ۲۰ میلیارد تن ذخیره قطعی مواد معدنی در استان در معادن شناسایی شده است که سالانه ۲۰ میلیون تن ظرفیت استخراج وجود دارد و با تکمیل اکتشافات که مدام در حال انجام است این ذخایر رو به افزایش خواهد بود.

وی اضافه کرد: در سال جاری پیش بینی می شود نزدیک به ۳ هزار میلیارد تومان (همت) از معادن استان حقوق دولتی وصول و به خزانه ملی واریز شود.

خیرخواه افزود: در ۶ ماهه اول سال جاری نزدیک به ۲ همت حقوق دولتی از بهره برداران معادن اخذ و به خزانه ملی واریز شده‌است.

وی افزود: در ۶ماهه اول سال جاری با تسریع و تعیین تکلیف گزارش‌های پایانی و برگزاری مزایده عمومی، ۳۸ پروانه معدنی صادر شده است و ۳۳ معدن نیز طی یک سال اخیر فعالسازی و به چرخه فعالیت برگشته است.

مدیرکل صمت استان خاطرنشان کرد: در معادن فعال شده ۵۰۹ نفر مشغول به کار شده‌اند این در حالی است که بالغ بر ۵ هزار نفر در معادن استان مشغول بi کار هستند.

خیرخواه با بیان اینکه ۱۹۷ معدن سنگ‌های تزئینی در استان شناسایی شده است، گفت: ۳۹درصد معادن استان را سنگهای تزئینی تشکیل داده است.

وی با بیان اینکه ۱۴۷ معدن سنگ تزئینی فعال است، گفت: ۶۶ میلیون تن با سهم ۳و نیم درصدی از ذخیره قطعی معادن استان، ذخیره قطعی معادن سنگ‌های تزئینی است و سالانه با ۲ میلیون تن استخراج سهم ۱۰ درصدی استخراج معادن استان را معادن سنگ‌های تزئینی به خود اختصاص داده است.

منبع: ایسنا

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.