شرکت آهن و فولاد ارفع در عملکرد هفتماهه نخست سال ۱۴۰۵ با افزایش تولید شمش فولادی و رشد قابلتوجه فروش داخلی و صادراتی، عملکرد مثبتی در شاخصهای عملیاتی و درآمدی به ثبت رساند.
بر اساس گزارش عملکرد این شرکت، تولید شمش فولادی از ابتدای فروردین تا پایان مهر ۱۴۰۵ با رشد ۲۴٫۶ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته، به ۶۰۲ هزار و ۱۴۸ تن رسید؛ رقمی که نشاندهنده افزایش ۱۱۸ هزار و ۹۹۱ تنی تولید است. همچنین تولید آهن اسفنجی با رشد ۱٫۹ درصدی به ۷۳۳ هزار و ۶۲۳ تن افزایش یافت.
در بخش فروش، درآمد ارفع با رشد ۱۳۰٫۴ درصدی به ۳۵٫۷۴ همت رسید. مجموع فروش داخلی و صادراتی شمش نیز با افزایش ۱۷٫۲ درصدی به ۵۷۱ هزار و ۶۶ تن رسید و درآمد فروش داخلی با رشد ۱۱۴٫۹ درصدی، ۳۰٫۱۹ همت ثبت شد.
عملکرد صادراتی شرکت نیز با رشد قابلتوجهی همراه بود؛ بهطوریکه مقدار صادرات شمش با افزایش ۶۸٫۷ درصدی به ۸۴ هزار و ۳۷۵ تن و درآمد صادراتی با رشد ۲۷۸٫۴ درصدی به ۵٫۵۵ همت رسید.
ارفع در مهرماه ۱۴۰۵ نیز درآمد فروش ۷٫۴۹ همتی ثبت کرد و در همین ماه، ۸۶ هزار و ۵۶۶ تن شمش فولادی و ۱۰۲ هزار و ۳۸۷ تن آهن اسفنجی تولید کرد.



