جستجو

وی پس از ارائه اهداف این طرح، افزود: زمان بندی این برنامه از حساسیت ویژه ای برخوردار است و باید طبق تقسیم وظایف، اقدامات مقتضی انجام گیرد.

غریب پور اظهار داشت: ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع شامل ۸ پهنه اکتشافی است و با زمان بندی که طی روزهای آتی آماده می‌شود، مسیر پیش رو شفاف‌ تر خواهد شد.

عباس نعیمی قائم مقام و عضو هیات عامل سازمان ایمیدرو نیز با تاکید بر اینکه این برنامه با در نظر گرفتن منافع سهامداران انجام می‌شود، گفت: با توجه به اینکه برای چشم انداز ۱۴۰۴ ظرفیت سازی برای تولید ۵۵ میلیون تن فولاد را پیش بینی کرده ایم، باید ذخایر قابل توجهی برای تحقق این هدف، در سال‌های آتی داشته باشیم.

وی افزود: این حجم سرمایه‌گذاری‌ها برای فرآوری سنگ آهن و تولید فولاد به پشتوانه‌ای عظیم در بخش معدن و ذخایر معدنی نیاز دارد.
نعیمی خاطر نشان کرد: برگزاری جلسات هفتگی و زمان‌بندی اتمام برنامه باید به گونه‌ای باشد که بتوان در انتهای سال، فاز شناسایی را به اتمام رساند.

در ادامه علی اصغرزاده مدیر اکتشاف سازمان ایمیدرو اطهار داشت: طبق قانون معادن،‌ پس از مشخص شدن نتایج اکتشاف،‌ بخش خصوصی قادر به دریافت پروانه اکتشافی است.

گفتنی است، در این جلسه دیگر نمایندگان اعضای کنسرسیوم، نظرات و موضوعات مورد نظر خود را اعلام کردند و برحضور گسترده‌تر بخش خصوصی در فرآیند اکتشاف در کشور تاکید کردند.

 

منبع: معدن نیوز

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.