جستجو

به گزارش معدن مدیا و به نقل از مس‌پرس، سعدمحمدی در حاشیه بازدید از مجتمع مس سرچشمه اظهار داشت: کارخانه ذوب خاتون‌آباد با هدف افزایش ظرفیت از ۸۰ هزار تن به ۱۲۰ هزار تن و به خاطر کیفیت مناسب زیست‌محیطی در حال تغییر تکنولوژی است که طبق برنامه در حال انجام است و امیدوارم ظرف مدت کوتاهی ذوب خاتون‌آباد راه‌اندازی شود و برای همیشه آلودگی زیست‌محیطی در منطقه از بین برود.
وی در ادامه به بازدید از معدن لیچینگ و پالایشگاه مجتمع مس سرچشمه اشاره و بیان کرد: در پالایشگاه همکاران ما توانسته‌اند شرایط سیستم تغییر تکنولوژی تولید کاتد از روش سنتی به روش مکانیزه را ارتقا دهند و میزان تعداد صفحه کاتدی که امکان جدایش آن به‌صورت کاملاً مکانیزه با نرم‌افزاری که پرسنل پالایشگاه برنامه‌ریزی کردند رو به افزایش است و خوشبختانه این سیستم مونتاژ شده و در حال کار در پالایشگاه است.
سعدمحمدی با اشاره به بازدید از معدن مس سرچشمه و برگزاری جلسه با مدیران و روسای معدن، گفت: برنامه‌های آینده معدن مس سرچشمه را به لحاظ پیت معدن و شرایطی که به جهت اکتشاف جهت ارتقای ذخیره برنامه‌ریزی‌شده بررسی و برنامه‌ریزی کردیم که بتوانیم شرایط را برای کاهش عیاری که از معدن برمی‌داریم فراهم کنیم تا بتوانیم طول عمر معدن را افزایش دهیم تا شرایط بهره‌برداری از معدن به‌صورت فنی و اقتصادی قابلیت دفاع داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران عنوان کرد: همچنین یک سری طرح‌ها برای خود مس سرچشمه وجود دارد، مثل ایجاد یک نوار نقاله برای سرعت بخشیدن به انتقال باطله و کاهش زمان و هزینه که بتوانند برنامه‌ریزی بهتری برای اجرا داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: از بخش لیچینگ و بیولیچینگ مجتمع مس سرچشمه نیز بازدید کرد، با برنامه‌ریزی برای آینده شرایط بهتری در تولید این دو بخش فراهم خواهیم کرد.
سعدمحمدی تصریح کرد: درمجموع همه پرسنل سخت‌کوش شرکت صنایع ملی مس به نحو احسن با جان و دل کار می‌کنند و برای ارتقای این صنعت از تمام وجود خود مایه می‌گذارند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران شرایط تولید و فروش شرکت را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه در پنج ماه ابتدایی امسال ۱۱۰ هزار تن تولید کاتد داشتیم که شرایط خوبی را دنبال کردیم و بهترین رکوردی است که در تاریخ شرکت ملی صنایع مس اتفاق افتاده است.
وی ابراز داشت: امیدوارم با شرایطی که برای طرح‌های توسعه ازجمله کنسانتره دره آلو، کنسانتره دره زار و شرایط سونگون تعریف کرده‌ایم  توسعه‌ها را سرعت ببخشیم.
سعدمحمدی در پایان خاطرنشان کرد: درمجموع احساس مثبت و خوبی نسبت به شرایط شرکت صنایع ملی مس دارم و امیدوارم شرایط بهتری در آینده توسط پرسنل این شرکت رقم بخورد.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.